Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Rođendanski mjesec: Story daruje čitatelje ekskluzivnim darom

Story
16.05.2024.
u 13:19

Omiljeni lifestyle tjednik za svoj 22. rođendan sprema još jedno veliko iznenađenje koje možete pronaći na kioscima uz Story od 15. svibnja

U svibnju najčitaniji lifestyle tjednik u Hrvatskoj slavi 22. rođendan! U povodu velikog slavlja za svoje su čitatelje pripremili pregršt iznenađenja, kako na portalu i društvenim mrežama tako i u omiljenom tjedniku. Sljedeće u nizu pronađite na kioscima od 15. svibnja kada vam Story daruje umjetne trepavice Catrice i maskaru za obrve Catrice.

Uvijek ukorak s najnovijim trendovima, u kojima se sve više naglašava što prirodniji izgled, Story vam daruje proizvode kojima ćete naglasiti vašu ženstvenost i glamurozan izgled, ali uvijek s dozom umjerenosti. Bilo da se spremate za glamuroznu večer ili želite dodati malo sjaja svakodnevnom izgledu dok vam je prioritet umjerena šminka, dar časopisa Story idealan je za vas.

UMJETNE TREPAVICE CATRICE izvor su snage, elegancije i samopouzdanja u svakoj prilici. Svaka trepavica pažljivo je oblikovana kako bi se savršeno uklopila uz vaše prirodne trepavice, što će vam dati intenzivan, ali prirodan izgled. Trepavice Catrice omogućit će vam da izrazite svoju individualnost, istaknete ljepotu i budete zvijezda u svakoj prilici.

Foto: Goran Čižmešija

MASKARA ZA OBRVE CATRICE nije samo proizvod, nego alat za oblikovanje vaše individualnosti. Bilo da želite postići prirodan izgled ili dramatičan efekt, ova maskara za obrve omogućuje vam da to postignete bez imalo napora. Za precizno oblikovane obrve s dodirom boje, gel maskara za obrve pruža savršenu teksturu obrvama, a četkica bojom prekriva svaku dlačicu.

Foto: Goran Čižmešija

Ne propustite ovu priliku i pridružite se slavlju! Potražite svoj primjerak časopisa Story od 15. svibnja na kioscima i uživajte u ekskluzivnim darovima koji će naglasiti vašu prirodnu ljepotu i odličan stil.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije