Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA DRUGO MJESTO

Društvene mreže bijesne: 'Ovo je čista krađa!'

Malmo:  Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
12.05.2024.
u 00:56

Ovako su na službenoj Instagram stranici Eurovizije fanovi reagirali na drugo mjesto Baby Lasagne.

Švicarac Nemo Mettler pobjednik je ovogodišnje Eurovizije. Naš predstvnik Baby Lasagna završio je drugi. 

I ove godine publika diljem Europe i svijeta u velikom broju prati natjecanje. Večeras na društvenim mrežama komentiraju finalnu večer, a jedan od natjecatelja koji su izazvali najveće oduševljenje je naš predstavnik. Ovako su na službenoj Instagram stranici Eurovizije fanovi reagirali na drugo mjesto Baby Lasagne.

- "Hrvatska je morala pobijediti", "Hrvatska je pokradena", "Hrvatska je pobjednik u našim srcima", "Hrvatska je ovo zaslužila" - neki su u nizu bijesnih komentara na konačni ishod. 

Foto: Instagram screenshot

Foto: Instagram screenshot

- A ovako su korisnici Twittera reagirali nakon nastupa Baby Lasagne: - "Baby Lasagna još bolji nego u polufinalu, spreman odvesti Euroviziju u Zagreb" "Obožavam kako je publika u Areni plesala i pjevala", "Tko treba superheroje kad je Baby Lasagna na sceni?", "Ovo je odlično!!", "Zbog ovog nastupa gledam večeras" - neki su u nizu komplimenata euforičnih fanova.

 

GALERIJA: Evo što najpoznatiji svjetski mediji pišu o nastupu Baby Lasagne: 'Hrvat je možda upravo pobijedio na Euroviziji'


Malmo:  Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
1/18

Komentara 8

DU
Deleted user
01:08 12.05.2024.

Odmah organizirati peticiju za bojkot Eurovizije na 50 godina i to i prijenos tog defilea lgbt-agende i natjecanja u njemu. To nama ne treba. Neka lgbt organizacije same sebe gledaju, sami glasaju za sebe i neka tu farsu sami plate.

SK
SkvikiZg
07:20 12.05.2024.

Marko je bil daleko najbolji a i par drugih je bilo bolje od švicarca

GO
gonibandu
07:55 12.05.2024.

Ma nek dodje i zadnji samo da nas ne prdstavlja pfeder ili trany ili jos gore neki ki ni samo nezna si sto je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije