Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Gotovčevi"

FOTO Kći Simone i Ante Gotovca postala punoljetna! Ponosna majka objavila zajedničku fotku

Foto: Facebook
1/17
04.04.2024.
u 16:45

Simona Mijoković iz braka s bivšim suprugom ima 18-godišnju kći Gabrielu, a povodom njezina rođendana objavila je dirljivu čestitku na društvenoj mreži Facebook.

Bivši supružnici Simona Mijoković (39) i Ante Gotovac u prošlosti su bili jedan od najuzbudljivijih domaćih parova, a svojim reality životom privlačili su oči javnosti. Danas više nisu zajedno, ali su ostali u skladnim odnosima zbog odgoja kćeri Gabriele, koju su dobili u braku. 

Upravo je njihova mezimica proslavila svoj 18. rođendan, povodom kojeg joj je majka Simona uputila čestitku na društvenoj mreži Facebook. Na fotografiji se može vidjeti Simona, tada mlađahna majka, kako nasmješena u naručju drži novorođenu kći Gabrielu. Pored fotografije stoji poveći tekst koji vam prenosimo u cjelosti. 

 

 

- Na današnji dan prije 18 godina, u 21 godini svog života , u Petrovoj bolnici u Zagrebu rodila sam prvim carskim rezom moju milošću Božjom darovanu prvorođenku - Gabrielu. Danas ujutro posebno sam na svetoj misi zahvaljivala na daru njenog života, na svakoj osobi koja je bila dio njenog života. Zahvaljivala na svakoj osobi koja me je dovela do Isusa koji je ne samo spasio moj život , nego obnovio i ozdravio moje majčinstvo. Moja jedina želja je da zauvijek budeš vjerna Bogu, Svom Stvoritelju i Gospodaru života. Da doživi i moje srce jednoga dana tvoje svjedočanstvo o Živomu Bogu, Spasitelju Isusu. Neka ti je svaki korak čuvan u Milosti Božjoj. Neka te svaki korak vodi na usku stazu, stazu Spasenja prema Nebu. Voli te mama svim srcem i svom dušom, sretan i blagoslovljen rođendan. - napisala je Simona koja se nakon razvoda od Ante okrenula vjeri. 

 

1/18

 

U komentarima na objavu javili su se brojni oduševljeni pratitelji: - "Nek joj je svaki dan milošću Božjom popraćen i ispunjen Njegovom prisutnošću! Sretan joj rođendan a tebi draga Simona, hvala što si ju nosila pod srcem i donijela na svijet!", " Ljubav je pobjedila. Sretan i blagoslovljen rođendan anđele Gabriela a tebi mama lavice čestitam. Obilje mira i radosti neka Gospodin izlije u vaša srca i ostane s vama i u vama.", "Sretan I blagoslovljen dan kad si prvi put osjetila te primila dar s Neba, dar Majčinstva" - samo su neke od lijepih želja, a ponosna majka potrudila se na mnoge od njih odgovoriti.

Gotovčevi su se vjenčali 2005. godine u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici. U braku su proveli nešto više od pet godina. Naime, Simona je 2008. odlučila kako je vrijeme da stavi točku na njihov odnos, a razlaz je zapečaćen dvije godine kasnije. - Nekako sam se nadala da će Ante postati bolji, da će shvatiti kako griješi, da mene i Gabrielu ipak voli i da će se promijeniti, prestati s razuzdanim životom, ali to se nije dogodilo - rekla je Mijoković tada. Danas živi potpuno drugačijim životom, u skladnom odnosu sa suprugom Stanislavom, dok bivši suprug živi u Beogradu. 

 

Vezani članci:

 

Podsjetimo, danas majka petoro djece nedavno je dala veliki intervju za Večernji list u kojem se osvrnula na burnu prošlost, otkrila novosti iz privatnog života i progovorila o najstarijoj kćeri: - Moja Gabriela je sada u potrazi za poslom, škola joj je glavna obaveza, a dok se školuje, paralelno će i raditi. Pomaže mi, ali ona je sada već odrasla djevojka, u travnju će navršiti osamnaest godina - rekla nam je Simona.

-  Bog je svima nama dao slobodu izbora. Moja kći Gabriela trenutačno je u kušnji vjere, a ja sam joj dala slobodu i molim za nju. Mene nitko nikada nije vukao za rukav i govorio mi da trebam ići Isusu. Moj bivši suprug Ante posvjedočio mi je svoje iskustvo i moje srce je to čulo. Tada sam i sama žudjela za promjenom života i shvatila da je Bog živ te da će iscijeliti moje rane - nastavila je o vjeri i načinu na koji odgaja kći, pa progovorila o tome što Gabriela misli o njezinoj prošlosti: -  Apsolutno je svjesna. Gabrijela je bila na svim mojim svjedočanstvima, a moja ostala djeca jako su mala i još su zbilja djeca pa ne razumiju neke stvari. Moj suprug Stanislav djeci je znao pustiti pjesmu i spot “Lova” i objasniti im da sam to bila ja prije nego što sam upoznala Gospodina. Djeca su rekla da me ne prepoznaju zato što nisam bila nasmijana i sretna, a i da sam im sada ljepša. Rekla sam im da ću im kada odrastu ispričati svoju priču i put koji sam prošla i da je Isus njihovu mamu spasio - otvorila se te zaključila da je najstarija kći jako ponosna na nju i put koji je prošla.

 

Video: Komentari ne staju: Naš glumac koji je napustio grad i preselio se na selo snimljen kako kosi travu bez majice

   

  

Komentara 3

DA
darko122
15:39 05.04.2024.

Bože pomozi ak bude na svoje starce.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:12 05.04.2024.

Ide li maminim stopama?

WA
wannabenovinari
12:00 05.04.2024.

Dijete joj je izoperirano ili mi se čini?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije