Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divni trenuci

FOTO Meghan Markle prvi put nosila lančić princeze Diane, a žuta haljina bila je posveta sinu

Foto: Profimedia
1/23
16.05.2024.
u 17:30

Meghan i Harry posjetili su Nigeriju, a njezina modna kombinacija nikog nije ostavila ravnodušnim. Čak je nosila i lančić pokojne princeze Diane.

Vojvotkinja od Sussexa i bivša glumica Meghan Markle zasjala je u žutoj haljini koju je nosila u čast sinu Archieju, a pričala je i o kćerkici Lilibet, a dok je princ Harry isticao važnost mentalnog zdravlja i družio se s vojnim veteranima. Nedavno je ovaj par posjetio afričku zemlju Nigeriju, a put im je bio intenzivan te ispunjen brojnim aktivnostima vezanim uz proslavu desete godišnjice Invictus igara, ali to ih nije spriječilo da se s domaćinima dobro zabave. Ovaj popularni par uživao je naklonost Nigerijaca s obzirom na to da je 2022. tijekom vođenja podcasta "Archetypes", DNK test otkrio da je Meghan Markle 43 posto nigerijskog podrijetla, što je detalj koji se tijekom cijelog putovanja isticao. 

Meghan i Harry upoznali su školarce koji su im, nakon što im je Harry pričao o mentalnom zdravlju kazao je da je u redu imati loš dan, ali da o tome treba pričati umjesto da ga "zatrpaju" u sebi - a djeca su ovom paru poklonila i tradicionalne drvene ogrlice, piše People. - Naša kći Lili puno je manja od vas, uskoro će napuniti tri godine. Prije nekoliko tjedana pogledala me i uočila svoj odraz u mojim očima. Rekla mi je: ‘Mama, vidim se u tebi,‘ - prepričala im je Meghan opisujući svoju djecu kao vesele, brbljave i privržene, dodaje US Magazine. 

 

Foto: Profimedia

 

Budući da je Archie uoči Harryjevog i njenog putovanja u prijateljsku afričku zemlju, proslavio peti rođendan, na svečanom događaju koji je u nedjelju, 12. svibnja, na Majčin dan, u njihovu čast organizirao guverner nigerijskog grada Lagosa, odjenula je lepršavu žutu kreaciju Caroline Herrera koju je dvaput nosila. Haljina je kreirana za nju kad je bila trudna s Archiejem, a nosila ju je i na proslavi njegovog prvog rođendana 2020. godine. Na svakom koraku, Meghan i Harry ostavljali su dojam da su još uvijek zaljubljeni bračni par: u svakom trenutku su bili modno usklađeni što pokazuje da im je jako stalo kakav će dojam zajednički ostaviti, do suptilnih znakova podrške i ljubavi.

 

1/23

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Ovo su najbolji memovi o ovogodišnjoj Euroviziji: Presmiješni su, a Baby Lasadna je ukrao show

1/26

 

Domaćini će ih zasigurno pamtiti još dugo, a ono što se definitivno izdvaja od njezinih prethodnih posjeta zemljama i na dužnostima je podsjetnik na Harryjevu majku, pokojnu princezu Dianu i njen posjet Nigeriji s današnjim kraljem Charlesom davne 1990. godine. 
Na prijamu za članove vojnih obitelji organiziranom 11. svibnja u Abuji, nosila je lančić s križem optočenim dijamantima koji je pripadao princezi Diani. Kako piše People, lančić je nedavni Harryjev dar. Osim lančića, Meghan ima nekoliko komada nakita Lady Di, među njima su i naušnice u obliku leptira ukrašene dijamantima te njen prsten s akvamarinom. Harry je dva dijamanta koja su pripadala njegovoj mami dao ugraditi u zaručnički prsten za Meghan. Prije nego što su 12. svibnja Meghan i Harry napustili zemlju, Meghan se u zrakoplov ukrcala u tradicionalnoj suknji koju su joj darovali lokalci.

 

 

VIDEO: Vlada će nagraditi Baby Lasagnu, Plenković otkrio: 'Dodijelit ćemo mu 50.000 eura'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije