Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIM TIM TAGI DIM

Novi uspjeh! Baby Lasagna nakon britanske ušao i na američku ljestvicu singlova

Malmo: Baby Lasagna na generalnoj probi uoči finala Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/20
21.05.2024.
u 14:54

Baby Lasagna uspio je doći i na svjetsku Billboard ljestvicu 200 pjesama. Njegova pjesma koja je osvojila najviše glasova publike na Euroviziji trenutno je na 139. mjestu.

Naš predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji Baby Lasagna ponovno je na prvom mjestu Billboardove ljestvice za Hrvatsku. Njegov hit "Rim Tim Tagi Dim" vratio se na prvo mjesto i pretekao singl "Fantazija", kojeg pjevaju Miach i Grše. Inače, Grše je na ljestvici već devet tjedana. 

Na trećem mjestu je Joost Klein koji je diskvalificciran iz finala Eurovizije s pjesmom 'Europapa', a oism njega među 20 su još 4 pjesme koje smo mogli čuti u Malmou.

Francuz Slimane je s pjesmom "Mon Amour" je na šestom, a Nemo s "The Code" na osmom. Talijanska predstavnica Angelina Mango "La Noia" je 11., a Ukrajinke alyona alyona & Jerry Heil su 12. s pjesmom "Teresa & Maria". 

Malmo: Baby Lasagna na generalnoj probi uoči finala Eurosonga
1/113

Baby Lasagna uspio je doći i na svjetsku Billboard ljestvicu 200 pjesama. Njegova pjesma koja je osvojila najviše glasova publike na Euroviziji trenutno je na 139. mjestu.

Ispod njega se smjestio Slimane s pjesmom 'Mon Amour' na 144. mjestu. Na toj ljestvici su također i Joost na 51. mjestu te Nemo koji su na 52. mjestu. 

Podsjetimo, Marko Purišić je prošlog petka ušao i na britansku top-listu singlova, i to na 36. mjesto. 
Osim Babyja Lasagne, u prvih 40 najprodavanijh i najslušanijih singlova u Britaniji uvrstile su se još dvije eurovizijske pjesme. 

VEZANI ČLANCI:

Pobjednička "The Code" švicarskog umjetnika Nema na 18. je mjestu, a "Europapa" Joosta Kleina  tjedan je završila 37. poziciji.

Na broju jedan, treći tjedan zaredom, američka je pjevačica Sabrina Carpenter sa singlom "Espresso". 

VIDEO: Pobijedio je u prvom hrvatskom talent showu, odbacio sve zbog vjere, a sada će nastupiti u prepunoj Areni

 

Ključne riječi

Komentara 2

GO
Gof33
15:34 21.05.2024.

A zamislite što bi bilo da je nastupio u suknjici, možda bi čak ušao i na ljestvicu Mliječne staze, došao bi po njega ekskluzivno Enterprise. Pa naravno da je momak simpa i zna što radi. Pa nije valjda svugdje isti žiri, ah da a za naš "stručni" HR žiri bio je rezerva . . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije