Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Rastao se popularni domaći reper, sve nam potvrdila njegova bivša: 'Više ne živimo zajedno'

Zagreb: Renato ?osi? Renman otvorio kozmeti?ki salon
Foto: Sinisa Kanizaj/PIXSELL
1/19
16.05.2024.
u 10:23

Zagrebački reper Renato Đošić Renman prekinuo je ljubavni odnos s Ivankom Bešker, a s kojom ima i zajedničkog sina Nicu Zena.

Do redakcije Večernjeg lista stigla je vijest da se prvi zagrebački reper i pionir hrvatske hip-hop scene Renato Đošić Renman rastao od svoje nevjenčane supruge Ivanke Bešker. - Ne želim to komentirati, molim vas radije nazovite Renata. Mi više ne živimo zajedno - priznala nam je u kratkom telefonskom razgovoru 51-godišnja Splićanka. Kako doznajemo od izvora bliskog Renatu i Ivanki, već više od godinu dana ne živi zajedno, a ono što će ih zauvijek vezati jest njihov 11-godišnji sin Nico Zen

- Ne želim komentirati svoj privatni život - kratko nam je poručio 56-godišnji reper. Inače, ovaj bivši par upoznao se u Postirama na otoku Braču 2007., a od 2009. godine su zajedno živjeli u novozagrebačkoj četvrti Travno, u stanu u Mamutici, u izvanbračnoj zajednici. Ivanka Bešker po struci je kozmetičarka, a dok se Renato osim glazbe bavi i ugostiteljstvom. Godine 2020. otvorio je i svoj burger bar u Novom Zagrebu, a prije tri mjeseca je objavio pjesmu - suradnju s Ellom i Antom Gelom. "Ne pravi budalu od sebe" je spoj hip-hopa i sevdaha, a događaji iz pjesme su stvarni te se ta težina najbolje vidi na njegovu licu, pisali su domaći mediji. 

 

Zagreb: Renato ?osi? Renman otvorio kozmeti?ki salon
1/13

 

VEZANI ČLANCI:

 

 - Dugo sam bolovao, noćima ne spavao, od muke sam posijedio, korak nisam napravio, nisam hranu okusio, danima sam blijedio - dio je teksta Renatove nove pjesme. Zadnji album izdao je 2014. godine, točno prije deset godina, a nazvao ga je "THE ALBUM... krka ili krkaspi".

Podsjetimo, Renata Đošića Renmana javnost pamti i po sudjelovanju u showu Farma 2009. godine, a godinu nakon je s Ivankom otvorio salon za uljepšavanje "Amore". Osim toga, Ivanka iz ranije veze ima i sina Duju.

 

VIDEO: Alen Vitasović zagrlio Baby Lasagnu na dočeku u Umagu

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije