Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prisjetili smo se

Sjećate li se Anje iz "Ljubav je na selu"? Njezina tragična smrt sve je šokirala

Anja Boronjek
Foto: RTL/Screenshot
1/3
17.04.2024.
u 12:09

Anja Boronjek bila je zanimljiva kandidatkinja popularnog showa "Ljubav je na selu", a mi smo se prisjetili njezina sudjelovanja i tragične smrti

Prošlo je nešto više od dvije godine otkako nas je napustila kandidatkinja show "Ljubav je na selu", Anja Boronjek. Preminula je sa samo 37 godina, a nju i Tihomira Kmezića u veljači 2022. pronašli su u obiteljskoj kući u Novoj Gradiški. Kako su mediji tada pisali, ugušio ih je ugljični monoksid te peći na pelete. Anja je gledateljima ostala u sjećanju kao simpatična djevojka koja je samo željela ljubav, a zbog kandidata Alojza Kanceljaka ostavila je čak i svog zaručnika.

Nakon što je Alojz ipak nije odabrao za voljenu, Anja je radila sve što je u njezinoj moći da je farmer primijeti. On je naposljetku ipak odabrao Moniku, dok ga je Anja zvala i slala mu poruke te, kako su mediji prenosili, nije odustajala od njega. - Promijenio sam broj telefona da imam svoj mir, ona je krenula svojim putem, a mi svojim - kazao je kandidat showa "Ljubav je na selu" Lojzek u specijalnom izdanju emisije, a koji je na ljubav s Anjom kasnije gledao kao nešto ne tako lijepo. 

Anja se zbog "zagorskog Putina", kako su ga mnogi zvali zbog sličnosti s ruskim predsjednikom, svađala u emisiji s drugim natjecateljicama za Lojzekovo srce. Svi se sjećaju scene kada je kuhinjskim nožem mahala, a druge kandidatkinje su to protumačile kao prijetnju. 

 

Anja Boronjek
1/3

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Bolesna Kate Middleton prvi put se javno oglasila nakon što je otkrila svoju dijagnozu: 'Šokirani smo i tužni'

Anja Boronjek
1/22

 

Ipak, na kraju je Anja shvatila da nema ništa od Alojza pa ga je ostavila na miru i svatko je krenuo svojim putem. On se kasnije vjenčao s Monikom i dobio dijete. Anjina tragična smrt mnoge je šokirala. - U Novoj Gradiški, u Ulici M. Jurić Zagorke, u subotu oko 17.30 sati u obiteljskoj kući pronađena su dva mrtva tijela (muškarac rođ. 1982. i žena rođ. 1984.). Pregledom mrtvih tijela nisu uočeni tragovi nasilja.

Očevid je obavljen u suradnji Županijskog državnog odvjetništva, policije i inspektora zaštite od požara te je utvrđeno da je od 3. do 5. veljače zbog neispravnosti instalacija peći na kruta goriva došlo do istjecanja plina ugljičnog monoksida u prostorije obiteljske kuće, trovanja i smrti dvije osobe - stajalo je u priopćenju policije, a tada je prenio Večernji list. 

 

VIDEO: U 77. godini preminuo američki glumac i sportaš O. J. Simpson

Komentara 1

MI
mikimouse12
15:06 17.04.2024.

ja se ne sjecam jer ovakve bedastoce nisam gledao na tv-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije