Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Tiago o trenutku kad je shvatio da ima dublje osjećaje prema Tini: 'Jak muškarac treba jaču ženu'

Brak na prvu
Foto: RTL
1/12
17.05.2024.
u 13:55

'To što drugi misle o meni nema nikakve veze, što ja mislim o sebi je najbitnije. Moja slika je moja slika, ja sebe trebam gledati u ogledalo. Što drugi misle me jako malo zanima, poslovno i privatno. ''To što ja osjećam prema njemu mi je najbitnije'', zaključila je Tina.

Tina i Tiago su jedno drugome odgovorili na pitanja tijekom posljednje zajedničke večere sociološkog eksperimenta  'Brak na prvu' .

''U kojem trenutku si shvatio da tvoji osjećaji prema meni postaju ozbiljni?'', upitala je Tina Tiaga uz osmijeh, a priznala je kako ga voli često pitati takva pitanja. 

''Nakon svađe sam to shvatio. Kada sam vidio koliko si jaka i možeš kontrolirati svoje emocije, što nisam očekivao od tebe. Mislim da si ti prava žena da budeš uz mene kada je teško jer u životu jak muškarac treba jaču ženu pored sebe'', rekao je Tiago Tini. 

''To sam tada shvatio, poslije prve svađe'', dodao je, a Tinu je upitao je li spremna žrtvovati imidž zbog ljubavi. 

''To što drugi misle o meni nema nikakve veze, što ja mislim o sebi je najbitnije. Moja slika je moja slika, ja sebe trebam gledati u ogledalo. Što drugi misle me jako malo zanima, poslovno i privatno. ''To što ja osjećam prema njemu mi je najbitnije'', zaključila je Tina. 

Inače, prvi na zajedničku ceremoniju sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' , su stigli Renata i Josip, a potom Danijela i Alan koji su se raspričali o tome kako im je bilo na posljednjem zajedničkom spoju. 

''Bilo je veselo, u jednom trenutku sam htio plesati na flamingo, no moja draga mi nije dala'', komentirao je Alan, a Danijelu su zapanjile njegove riječi. 

''Doslovno, on kada govori neke stvari, mijenja osobnost, kao da su drugačiji identiteti Alana koji se ponašaju na određeni način. U nekim trenucima je svjestan toga, no u nekim nije'', rekla je Danijela. 

Brak na prvu
1/15

''Osjećam od jutra njenu ironiju, a vidim da se nastavlja i dalje'', komentirao je Alan Danijelu kroz osmijeh. ''Već sam se naviknuo'', dodao je, a na glas je komentirao s Renatom kako mu nije jasno da cijelo vrijeme imaju fokus na njega. 

''Rekao sam joj jutros da makne fokus s mene, zašto ja?'', upitao je Alan Renatu koja je rekla kako to treba reći Danijeli, a ne njoj. ''Rekao sam joj 100 puta i ne odustaje'', odgovorio je Alan.

Sve navedeno je naljutilo Danijelu, koja je odlučila napustiti njihovo društvo. ''Sad bih ja malo promijenila ovaj raspored sjedenja od zadnji put. ''Kako želiš'', rekla joj je Renata. 

VEZANI ČLANCI: 

Stručnjacima se svidjela Danijelina odluka. ''Pokazala je da ne odobrava takvo ponašanje'', zaključila je Iva. 

Napetost između Renate i Josipa raste jer se on ne može složiti s njezinim razmišljanjem da nešto ne može biti uvreda ako je činjenica.

VIDEO: Ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić zahvalio Baby Lasagni na donaciji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije