Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATVARANJE SEZONE

Ivković oštro prozvao Torcidu: Znali su i prije kako se radi u Hajduku, šutjeli su jer im je odgovaralo

Slaven i Hajduk sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
20.05.2024.
u 08:35

Nakon posljednje domaće pobjede u ovoj sezoni momčad Hajduka je otišla pozdraviti tribine, a sjeverna je pjevala: "Ako ne postaneš novi prvak ti, Torcida će žaliti, oprostit ćemo ti." Potom se na njoj pojavio transparent koji daje naslutiti kako odnosi među igračima i navijačima nisu ništa bolji

Hrvatski nogometni trener Tomislav Ivković komentirao je u HRT-ovoj emisiji Stadion Dinamovu obranu naslova prvaka Hrvatske nogometne lige i trenutno stanje u Hajduku. Dinamo je u predzadnjem kolu, u neočekivano napetoj utakmici na gostovanju svladao Slaven Belupo (2:3). Hajduk je uspio nadjačati Goricu (2:1), dok je Rijeka upisala i četvrti uzastopni ligaški poraz, ovoga puta na Pampasu od Osijeka rezultatom 2:0.

"Dinamu pobjede dolaze kao svakodnevni dan u uredu, tako Dinamo igra u našoj ligi. Sve to sad jednostavno i lijepo izgleda, moramo se sjetiti u kakvim su problemima bili. To za Dinamo nije bila normalna atmosfera. Stručni stožer i igrači su najzaslužniji za ovaj uspjeh. Ispadanje iz Europe je donijelo također mir, iako svi navijamo za naše klubove u Europi", kazao je Ivković pa objasnio koje igrače je smatrao ključnima u Dinamovom povratku i pobjedi u jednoj od najnapetijih sezona HNL-a u posljednje vrijeme:

VIDEO Nova Liga prvaka: Mnogi se ne slažu s promjenama, no iz Uefe pozivaju na strpljenje

"Petković je odlučio prvenstvo, bio je ključni igrač u ključnim utakmicama i on je najbolji igrač za mene. Uz njega bih u prvi plan stavio Martina Baturinu, a i Josip Mišić, iako je imao oscilacija, bio je jako važan."

Komentirao je i mogući odlazak Brune Petkovića iz Maksimira. "Bruni lova nije bitna, njemu je bitno da se osjeća dobro. On mora osjetiti da ima ekipu u kojoj će se osjećati dobro i to je to. Ako bi Dinamo imao finu momčad, koja može nešto napraviti, trebalo bi mu dati i veći ugovor, jer ako ga traže, onda je dobar. Takvog igrača mi nemamo."

Poprilično je vatrena atmosfera bila među igračima i navijačima u Splitu. Nakon posljednje domaće pobjede u ovoj sezoni momčad je otišla pozdraviti tribine, a sjeverna je pjevala: "Ako ne postaneš novi prvak ti, Torcida će žaliti, oprostit ćemo ti." Ubrzo se na njoj pojavio transparent s nacrtanim muškim spolovilima u obliku postave 4-4-2 i porukom: "Boli vas k****c za nas."

"Jedan igrač je trenirao kad mu se treniralo, drugi nije ovo, treći nije ono... Sve isto, samo se stavljalo sve pod tepih. To Torcida kao ne zna, je li? Pa nije Split grad od deset milijuna ljudi. Sve oni znaju, kao što su znali prije, tko kako trenira i sve. Bili su prije zip jer im je tako odgovaralo", rekao je o čitavoj situaciji Ivković.

GALERIJA Dinamo i Rijeka bez golova na Maksimiru. Kup će biti odlučen na Rujevici

Slaven i Hajduk sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a
1/21

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije