Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLOG NEPOZNAT

Još jedan igrač Hajduka obrisao sve fotografije u bijelome dresu. Neobičan trend se nastavlja

Zagreb- Rudes i Hajduk sastali su se u 23 kolu SuperSport HNL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
13.05.2024.
u 09:00

Dajaku trenutačno ne igra zbog ozljede pa ga stoga nije bilo niti u Puli. Hajduk se kod Istre 1961 ponovo nije uspio domoći tri boda, ali treća pozicija na ljestvici nije ugrožena

Njemački nogometaš albanskih korijena, Leon Dajaku, izbrisao je sa svog profila na Instagramu sve objave u Hajdukovom dresu. Neobično je što je on već treći igrač kluba s Poljuda koji je to u posljednje vrijeme odlučio učiniti. Isto su napravili Fahd Moufi i Yassine Benrahou.

Dajaku nije igrao u nedjeljnoj utakmici Hajduka i Istre 1961. Bijeli su gostovali na pulskome stadionu, gdje su domaćini poveli već u 4. minuti golom Salima Faga Lawala. Izjednačenje je stiglo u 42. minuti golom Ivana Perišića. Hajduk je tim rezultatom iz 34. kola Hrvatske nogometne lige izašao sa 62 boda, 11 više od Osijeka i devet manje od Rijeke.

VIDEO Senzacionalne vijesti: Dinamo i Hajduk u žestokoj borbi za vatrenog koji je radio probleme velikanu

Što se Dajakua tiče nije poznato zbog čega se odlučio na brisanje svih fotografija. Prema dosadašnjem iskustvu Benrahoua i Moufija to ne bi trebalo značiti da više neće igrati za Hajduk. Dajaku trenutačno ne igra zbog ozljede pa ga stoga nije bilo niti u Puli. U Split je stigao bez odštete iz Sunderlanda prošlog ljeta. 

Do sada je upisao 25 nastupa za Hajduk s učinkom od četiri gola i tri asistencije. Igrački je stasao u Stuttgartu u čiju je seniorsku momčad ušao 2019. godine. Potom je ostvario transfer u Union Berlin, a u međuvremenu je bio na posudbi u drugoj momčadi Bayerna i Sunderlandu. Za engleskog drugoligaša potpisao je 2022. godine uz odštetu od 870 tisuća eura.

GALERIJA Perišić zabio HNL-prvijenac, Hajduku poništen gol za pobjedu, iskre frcale pored terena

Zagreb- Rudes i Hajduk sastali su se u 23 kolu SuperSport HNL
1/20

 

Komentara 5

MO
modovisisajteMaraschino
09:32 13.05.2024.

od +9 do minus koliko?

BS
Blue_shirt
09:18 13.05.2024.

Dea kažeš "Hajduk je tim rezultatom iz 34. kola Hrvatske nogometne lige izašao sa 62 boda, 11 više od Osijeka i devet manje od Rijeke." A gle nepiše koliko je manje od Dinama??? Kako to ?

BL
blekpanther
10:25 13.05.2024.

Benrahou,Moufi, Dajaku ,Djalo i slični njih za Hajduk veže samo srce i ogromna ljubav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije