Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE MIRE SE S ODLUKOM

Mediji iz susjedstva opet se raspisali o 'prebjegu' iz Dinama: 'Držao je ruku na srcu...'

Zagreb: Susret Dinama i Rijeke u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
16.05.2024.
u 10:50

– Tu sam odluku donio sa svojom obitelji. Neki će to poštovati, neki neće. Smatram da sam dovoljno zreo da mogu donositi takve odluke, a ako treba snositi posljedice, snosit ću ih - rekao nam je Sučić u nedavnom intervjuu za Večernji

Sa svojih 20 godina, Petar Sučić već na nogometnim terenima u Hrvatskoj iz tjedna u tjedan pokazuje zašto ga se s punim pravom može zvati igračem za budućnost Dinama, ali i hrvatske nogometne reprezentacije. Iako je ovaj rođeni Livnjak nastupao za mlađe uzrasne kategorije reprezentacije BiH, prije nekoliko tjedana objavljeno je da će dalje u svojoj karijeri nastupati za Hrvatsku. 

Petar je bratić Luke Sučića, aktualnog člana RB Salzburga i jednog od onih koji bi se mogao naći na popisu Zlatka Dalića za nadolazeći Euro u Njemačkoj. Za Petra će taj poziv vjerojatno izostati, no ne treba dvojiti da će se i on, nastavi li s dobrim izdanjima na Maksimiru, vrlo brzo naći među Dalićevim odabranicima. Već na ljeto Hrvatska započinje novi ciklus u Ligi nacija, a sljedeće godine na redu su kvalifikacije za SP 2026.

U susjednoj Bosni i Hercegovini se očito još ne mire s novonastalom situacijom u kojoj su ostali bez Sučića, a tamošnji mediji uočili su jedan zanimljiv detalj.

Zagreb: Susret Dinama i Rijeke u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/21

- Prije meča je intonirana himna Hrvatske koju je nekadašnji vezni nogometaš Zrinjskog ispratio s rukom na srcu - piše Klix.ba.

Petar Sučić je u nedavnom intervjuu za Večernji list odgovorio kritičarima.

– Tu sam odluku donio sa svojom obitelji. Neki će to poštovati, neki neće. Smatram da sam dovoljno zreo da mogu donositi takve odluke, a ako treba snositi posljedice, snosit ću ih. Neću se obazirati na te komentare, nego se samo usredotočiti na sebe i svoj rad. Donio sam odluku srcem i mislim da je to jedino ispravno – rekao nam je Sučić.

Komentara 1

PE
peronja
11:28 16.05.2024.

samo ti igraj dobro i sa srcem za Dinamo i repku, ostavi sve drugo po strani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije