Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CA KNOWLEDGE

Otkriveno sve o bogatstvu Marija Mandžukića. Legendarni vatreni na svom računu ima silne milijune

Osijek: Nogometaši u inspekciji terena na Opus Areni uoči početka utakmice
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
21.05.2024.
u 09:47

U dugogodišnjoj uspješnoj karijeri branio je boje Dinama, Wolfsburga, Juventusa, Atletica i Milana, a uspio je zaraditi i pozamašan novac koji mu je osigurao mirnu budućnost i starost.

Nezaboravni vatreni i osvajač svjetskog srebra iz Rusije Mario Mandžukić jedan je od najboljih napadača kojih smo ikada imali. U dugogodišnjoj uspješnoj karijeri branio je boje Dinama, Zagreba, Marsonije, Al Duhaila, Wolfsburga, Juventusa, Atletica i Milana, a uspio je zaraditi i pozamašan novac koji mu je osigurao mirnu budućnost i starost. Portal CA Knowledge izračunao je da Mandžo 'teži' 35 milijuna dolara, dok na mjesečnoj bazi zaradi oko 200 tisuća dolara. 

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić

Osijek: Nogometaši u inspekciji terena na Opus Areni uoči početka utakmice
1/19

Godišnje inkasira oko 3 milijuna dolara, a trenutno je pomoćnik Zlatka Dalića u stožeru hrvatske nogometne reprezentacije koje uskoro kreće s pripremama za nadolazeće europskog prvenstvo u Njemačkoj. Spomenuti portal izračunao je kako je Super Mario 2019. godine na svom računu imao 19 milijuna dolara, a njegova zarada se do 2024. godine vrtoglavo podignula. 

VEZANI ČLANCI:

Mandžo tijekom cijele karijere uglavnom bio nedostupan javnosti što se tiče privatnih stvari, a tako je i nastavio nakon što je 'objesio kopačke o klin', pa se o njemu uglavnom vrlo malo zna. Cijelu projekciju njegove zarade možete pogledati OVDJE. Mario je za vatrene upisao 89 utakmica i zabio 33 pogotka, a karijeru je završio u dresu talijanskog velikana AC Milana.

Najbolje dane imao je u Juventusu i Bayernu, za njemačkog diva zabio je 2013. godine u finalu Lige prvaka protiv Borussije Dortmund čime je postao prvi Hrvat kojem je to uspjelo u povijesti. Isto tako, 2019. je zabio krasan pogodak škaricama u finalu protiv Juvea. 

 

Komentara 7

Avatar Jopa
Jopa
13:43 21.05.2024.

Samo komunisti vole toliko zavirivati u tuđe džepove.

PO
Poganec
12:08 21.05.2024.

Mario je skromam decko.

Avatar Idler 3
Idler 3
11:16 21.05.2024.

I nek je, nigdomu ni fkral! Puno sreće vu živlenju kolk si i nami priskrbil. Onaj gol Englezimi me je pomladil za deset let !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije