Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA JE POTVRDA

Slavni trener pred novinarima: Ovo je moja posljednja presica. Nismo pronašli dogovor...

Bayern Munich - VfL Wolfsburg
Tom Weller/DPA
17.05.2024.
u 13:27

Tuchel je redove njemačkog velikana preuzeo u ožujku 2003. godine nakon razlaza kluba s Julianom Nagelsmannom. U prvoj sezoni osvojio je naslov njemačkog prvaka, no ove sezone je Bayern ostao bez trofeja

Njemački nogometni stručnjak Thomas Tuchel (50) potvrdio je kako će u subotu protiv Hoffenheima posljednji put voditi Bayern prekinuvši tako medijska nagađanja o mogućem ostanku na klubi bavarskog velikana.

"Ovo je moja posljednja konferencija za novinare u Sabener Strasse (sjedište Bayerna). Ostajemo pri dogovoru postignutom u veljači. Bilo je dodatnih razgovora posljednjih tjedana, ali nismo pronašli dogovor," poručio je Tuchel.

Bayern tako nastavlja potragu za trenerom, nakon što je krajem veljače, nakon niza negativnih rezultata, najavio raskid s Tuchelom, godinu dana prije isteka ugovora.

Tuchel je redove njemačkog velikana preuzeo u ožujku 2003. godine nakon razlaza kluba s Julianom Nagelsmannom. U prvoj sezoni osvojio je naslov njemačkog prvaka, no ove sezone je Bayern ostao bez trofeja.

Novi prvak je Bayer Leverkusen, "Appotekare" očekuje i finale njemačkog Kupa 25. svibnja protiv Kaiserslauterna, te finale Europske lige 22. svibnja protiv Atalante.

Bayern je u nacionalnom Kupu šokantno ispao u 2. kolu od trećeligaša Saarbruckena, dok je u Ligi prvaka ispao u polufinalu od Real Madrida.

Tuchel je tijekom karijere vodio i Chelsea, PSG, Borussiju Dortmund i Mainz.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar GF1
GF1
19:30 17.05.2024.

Stvarno 2003 ? To nisam znao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije