Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEME ZA PROMJENE

Trener Dinama najavio potez koji se čekao, palo i objašnjenje za važnu odluku s derbija

Zagreb: Susret Dinama i Rijeke u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
15.05.2024.
u 22:47

- Dali su svoj maksimum, naravno da uvijek može bolje. Ovo nam je 49. utakmica otkad sam ja ovdje i sad je glavno da nitko nije ozlijeđen - dodao je Jakirović

Dok se u izjavi za TV-kamere nije previše referirao na budućnost već dao općenit komentar prvog čina finala Kupa, Sergej Jakirović je na službenoj press-konferenciji najavio potez kojeg se čekalo, ali i kojeg će s oduševljenjem prihvatiti mase Dinamovih navijača. Jasno je, sad kad je borba za prvenstvenu titulu i matematički odlučena, priliku u dvije preostale HNL-utakmice do kraja sezone dobit će neki od najdarovitijih Dinamovih mladića. Trener plavih to je potvrdio, na gostovanju u Koprivnici te na HNL-finišu s Rudešom vidjet ćemo neki novi Dinamo.

- Zarotirat ćemo momčad, sutra ćemo priključiti šest igrača iz omladinske škole i oni će u ove zadnje dvije prvenstvene utakmice pokazati koliko znaju. Igrat će i oni koji su manje igrali - rekao je trener Dinama.

Mnoge je zanimalo zašto u zapisniku nije bilo u zadnje vrijeme standardnog prvotimca Bernauera?

Zagreb: Susret Dinama i Rijeke u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/21

- U zapisnik ide 20 igrača i morali smo nekoga ostaviti na tribini pa je to bio Bernauer. Ogiwara je bio dugo ozlijeđen, meni je igrao OK, u redu. Može sigurno bolje, a zašto nije ušao u blok pitat ću ga.

Istaknuo je strateg Dinama da je na Rujevici omjer snaga 50:50 ali i odgovorio na kritike o nekim pojedincima.

- Dali su svoj maksimum, naravno da uvijek može bolje. Ovo nam je 49. utakmica otkad sam ja ovdje i sad je glavno da nitko nije ozlijeđen - dodao je Jakirović.

Uglavnom, s nestrpljenjem čekamo vidjeti koga će to od igrača iz Dinamovog inkubatora u prvi sastav prebaciti stručni stožer...

Komentara 1

PO
Poletarac101
01:01 16.05.2024.

Tooo Bratić 💙 Samooo jakoooo-💪💪💪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije