Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENA? PRAVA SITNICA

Vatreni pred transferom karijere: Velikan već krenuo u ofenzivu, uskoro pada dogovor?

Rotterdam: Dolazak hrvatske nogometne reprezentacije u hotel
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
16.05.2024.
u 09:02

Njegov aktualni ugovor u Atalanti ističe u ljeto 2025. godine, stoga mnogi smatraju da je pravo vrijeme za konkretnu priču oko eventualnog transfera ovoga ljeta

Godinama već Mario Pašalić (29) nastupa za talijansku Atalantu. Iako je formalno član kluba postao u ljeto 2020. godine, za klub iz Bergama igra još od 2018., kada je stigao na posudbu iz Chelseaja. Nije trebalo proći dugo vremena da pokupi simpatije ljudi u klubu i navijača, a svo ovo vrijeme je gotovo pa neizostavan član udarne postave iskusnog stratega Gian Piera Gasperinija.

Pašalić i Atalanta ostali su ove srijede u Rimu bez trofeja za pobjednika Kupa. Juventus je golom Dušana Vlahovića bio bolji, ali u Bergamu ne moraju previše žaliti. Bitno im je sačuvati trenutnu prednost u odnosu na Romu i Lazio u borbi za peto mjesto, koje će u Italiji također voditi u Ligu prvaka sljedeće sezone. Ako u tome i ne uspiju, do Lige prvaka mogu i pobjedom protiv Bayera iz Leverkusena u finalu Europske lige u Dublinu. No, Bayera još ove sezone nitko nije pobijedio pa će taj zadatak vjerojatno biti i nešto teži za ispuniti.

Što se Pašalića tiće, njegov aktualni ugovor u Atalanti ističe u ljeto 2025. godine, stoga mnogi smatraju da je pravo vrijeme za konkretnu priču oko eventualnog transfera ovoga ljeta. Sve više talijanskih medija piše o tome da je za usluge bivšeg veznog igrača Hajduka zainteresiran upravo Juventus, klub koji je ove srijede Atalanti uzeo Kup Italije. Torinski velikan već je krenuo u ofenzivu, a mnogi portali skloni tome klubu uvjeravaju da bi do dogovora između Pašalića i Juventusa trebalo doći brzo.

Oko cijene odštete ne bi trebalo biti problema. Atalanta će za usluge hrvatskog reprezentativca tražiti isti novac za koji ga je i otkupila od Chelseaja prije četiri sezone. Riječ je o 15 milijuna eura, što je za takvog igrača zapravo - prava sitnica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije