Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRPA KAO NA TRACI

VIDEO Mladi vatreni ne prestaje zabijati! Nastavi li ovako, Zlatko Dalić neće ga moći zaobići

SC Paderborn 07 - Karlsruher SC
Foto: David Inderlied/DPA
1/4
13.04.2024.
u 16:10

Matanović je na taj način stigao do već 12. pogotka ove sezone u njemačkoj "Cvajti", a peti je ovo gol za hrvatskog napadača u zadnjih šest dvoboja

Brojni hrvatski nogometaši ove sezone sjajno igraju u svojim klubovima. Napose se to odnosi na napadače. U prvom redu, jasno, tu je Ante Budimir, najbolji strijelac španjolskog nogometnog prvenstva ovoga trenutka. U ništa manjoj formi nije niti Igor Matanović. Mladić koji još uvijek čeka na svoj premijerni poziv i nastup za hrvatsku A-reprezentaciju ove je subote još jednom zabio.

U dvoboju 29. kola njemačke Druge lige Matanović je za svoj Karlsruhe u remiju (1:1) kod Paderborna zabio jedini pogodak za svoju momčad. Matanović je u 26. minuti izjednačio i postavio na konačan rezultat, i to sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora. Njegov je prvi pokušaj obranio domaći vratar, ali na odbijancu više nije imao šanse.

Matanović je na taj način stigao do već 12. pogotka ove sezone u njemačkoj "Cvajti", a peti je ovo gol za hrvatskog napadača u zadnjih šest dvoboja. Kako je krenulo, neće Matanović još dugo morati čekati na poziv Zlatka Dalića...

MATANOVIĆEV GOL POGLEDAJTE OVDJE

Komentara 1

IV
IvicaKerempuh
21:07 13.04.2024.

Bez zafrkancije, dajte se uozbiljite!! Šta je to "Cvajti"????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije