Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ MALO DO EURA

VIDEO Perišić je zvijezda novog 'Žujinog' spota. Vatreni je njime navijačima želio poslati važnu poruku

Perišić Ožujsko
Foto: Ožujsko
1/3
15.05.2024.
u 13:42

Europsko prvenstvo u nogometu 2024. počinje 14. lipnja, a hrvatska nogometna reprezentacija svoju prvu utakmicu igra dan kasnije, protiv Španjolske. Zlatko Dalić je popis igrača predstaviti 20. svibnja u Pivani, u zagrebačkoj Ilici

Ožujsko pivo uoči Europskog prvenstva u nogometu lansira novu kampanju čiji je glavni lik proslavljeni reprezentativac Ivan Perišić. Novom kampanjom "Žuja" Perišiću odaje počast i slavi njegov povratak u reprezentaciju i na nogometne terene. U TV spotu, koji se na malim ekranima prikazuje od četvrtka te u različitim kraćim verzijama na društvenim mrežama, dokumentiran je Perišićev put oporavka od rujna prošle godine, kada je ozlijedio koljeno, do danas, kada se priprema za još jedan nastup s reprezentacijom.

"Pamtim nekoliko odličnih 'Žujinih' reklama za velika natjecanja koje uvijek izazivaju emociju pa vjerujem da će i ova inspirirajuća poruka biti dobro primljena kod svih navijača hrvatske reprezentacije. Cijenim veliku podršku koju sam osjetio s puno strana tijekom oporavka od ozljede, to me dodatno motiviralo da se vratim na teren i da s Hrvatskom zaigram na još jednom velikom natjecanju, kojem se svi jako radujemo zbog sjajne podrške koju ćemo imati u Njemačkoj", komentirao je Ivan Perišić, hrvatski nogometni reprezentativac i glavni lik nove kampanje.

VIDEO Senzacionalne vijesti: Dinamo i Hajduk u žestokoj borbi za vatrenog koji je radio probleme velikanu

Partnerstvo Zagrebačke pivovare i Hrvatskog nogometnog saveza započelo je 1998. godine i najdugovječnije je sportsko partnerstvo u Hrvatskoj. Od tada su vatreni nastupali na čak devet svjetskih prvenstava, a u lipnju ih čeka jubilarno 10. europsko nogometno prvenstvo.

“Kada je iz Londona stigla šokantna vijest da je Perišić na treningu teško ozlijedio koljeno i da ga čeka dugo izbivanje s nogometnih terena, krenule su pesimistične prognoze. No on se nije predao. Htjeli smo mu zahvaliti na ustrajnosti i poželjeti mu sretan povratak na nogometne terene. Vjerujemo da će se svi navijači reprezentacije složiti da Vatreni bez Perišića nisu ista momčad i zato s nestrpljenjem očekujemo Ivanov nastup na EURO-u”, izjavio je Zlatko Novaković, senior brand manager u Zagrebačkoj pivovari i istaknuo kako su htjeli pokazati koliko napora, truda i muke stoji iza pripreme i oporavka svih profesionalnih sportaša.

Kreativu iza kratkog filma potpisuje agencija BBDO, koja od 2010. niže kampanje za Ožujsko. „Sve koji vole i prate nogomet i našu reprezentaciju neugodno je iznenadila vijest da se Ivan Perišić ozlijedio. Zazvonio je crveni alarm i postavilo se pitanje hoće li biti spreman za Euro. S obzirom na težinu ozljede, izgledi za to su bili mali ili nikakvi. No, s druge strane tih izgleda nije stajao bilo tko, već Ivan Perišić, veliki borac na terenu i još veći izvan njega. Nitko od nas nije sumnjao da će Ivan dati sve od sebe da uspije, ali da će u tome uspjeti, tome se malo tko nadao. Ali, uspio je i zato osim gromoglasnog pljeska kojeg će dobiti na otvorenoj sceni, Ivan je zaslužio i mali hommage toj velikoj pobjedi nad vremenom i izgledima", rekao je Almir Okanović, kreativni direktor agencije BBDO.

Europsko prvenstvo u nogometu 2024. počinje 14. lipnja, a hrvatska nogometna reprezentacija svoju prvu utakmicu igra dan kasnije, protiv Španjolske. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, 20. svibnja će u Pivani u zagrebačkoj Ilici predstaviti popis igrača koji idu u Njemačku. Novi TV sport možete pogledati na YouTube kanalu Ožujskog.

GALERIJA Pogledajte murale u čast Luke Modrića. Kapetana vatrenih obožavaju u Hrvatskoj i inozemstvu

Perišić Ožujsko
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije