Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi u maksimir
Povratak na članak

VL saznaje: Dinamo ne želi Šikića kao glavnog čovjeka za sport. Previše je blizak s Mamićem

Od povratka u Zagreb i kandidature za predsjednika Dinama, pa sve do danas nisam se susreo s Božidarom Šikićem, poručio je Zajec

Komentari 13

Avatar Provokator1
Provokator1
08:12 16.04.2024.

pa šta ako je bio dobar s Mamićem ? pa svi sjedite i uživate plodove njegove sposobnosti. Mufljuzi i nesposobne amebe poput Šimića, Šokote i sličnih se uhljebljuju. Nekako sam sve manje sklon dugoročnom optimizmu ...

VL
AG
Agram1960
08:05 16.04.2024.

Trebalo bi bar malo respekta imati prema ljudima koji su svojim radom etablirali Dinamo i RH na medjunarodnoj sceni. Ta vidite što se dogodilo s Hajdukom. Mamić nije uzrok Hajdukove nesreće

VL
KU
Kujttim
08:41 16.04.2024.

Božidara Šikića će očito izolirati. U nogometnom svijetu su takva pravila igre i ako u Dinamu procijene da je Šikić čovjek od povjerenja Zdravka Mamića, ne samo da će ga izolirati, nego su ga spremni utamničiti u Remetinec s kaznenom prijavom da je pronevjerio neki novac iz Lokomotive. To je nogometni svijet.

VL
Avatar mrIvan
mrIvan
12:43 16.04.2024.

Što će ovoj dinamovoj vrhuški netko tko zna raditi nogometni posao? Oni ne znaju pa im takav samo smeta i ometa ih u izvođenju genijalnih planova.

VL
BC
Bacus_crni
12:02 16.04.2024.

Ako sam dobro shvatio čovjek je sa stručne strane idealan kandidat za tu funkciju. U svojoj karijeri je posložio Dinamovu školu nogometa, koja je postala jedna od najjačih u Europi,kaj je Dinamu donijelo odlične sportske i financijske rezultate u konačnici, ali đabe mu sve to kad je "navodno" blisko povezan sa Mamićem. Radujem se ovakvim člancima gdje se otvoreno i bez nekog mazanja očiju javnosti predočava kako stvari u upravi izgledaju sada. Stručnost - nebitna, biti povezan sa krivim ili pravim ljudima - presudno.

VL
KU
kublajkhan
11:41 16.04.2024.

U Dinamo se ne primaju stručni ljudi, oni su rastjerani. Primaju se isključivo podobni.

VL
KU
Kujttim
08:45 16.04.2024.

Kad su politici zasmetali Michel Platini ili Sepp Blatter, izbrisali su ih s nogometne karte svijeta. Tom logikom, ako Božidar Šikić nekome smeta, nestati će s nogometne scene u smislu poslovanja s Dinamom. Zapuhali su novi vjetrovi, dolaze Rijeke pravde koje poput bujice odnose sve ono što je bilo dobro i manje dobro da bi se postavili novi ljudi.

VL
Avatar utunelu
utunelu
07:52 16.04.2024.

Ono sto Mamic trenutno radi je uzivanje u tome kako Dinamo se muci..kada njega nema nema vise namjetsenih utkamica i potplacivanja sudaca, i petardi u ligi prvaka..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.