Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKI KAOS U CRNOJ GORI ZBOG SREBRENICE

Aleksandar Musić: Premijeru Spajiću je rečeno – ili ćeš slušati, ili ti crtamo propagandnu metu na čelu

14.05.2024.
u 11:39

Spajić s jedne strane kontrira Vučiću, dok mu se s druge strane umiljava. Trenutni crnogorski premijer ujedno je i predsjednik vladajuće stranke Evropa sad koju uglavnom čine više ili manje prosrpske stranke. Spajić se zbog toga nikako ne može izvući iz zagrljaja “srpskog sveta” iako bi on to možda i želio, pa je prisiljen plesati po tankoj liniji kako mu se Vlada ne bi raspala

Komentara 8

ZA
zagabria4
12:40 14.05.2024.

Nikad normalne države tamo. CG je još više u raljama velikosrba nego Srbija, a i dosta Crnogoraca koketira sa Srbijom. Nama definitivno nisu prijatelji. Naši pravi prijatelji su hrvatski vojnik i Rafale

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
13:28 15.05.2024.

Crnogorci su brzo zaboravili da su imali svoju državu, svoju vojsku, svoju mornaricu, svoju avijaciju, svoj jezik, svoj novac, svog kralja, svoju slobodu. Treba li im danas Srbija ili Rusija da uzmu njihove valute ili jezik ili im je bolje biti njihova oblast? I to oni koji su im protjerali kralja i zabranili mu više povratak na tlo Crne Gore. A stoljećima su se borili za svoju slobodu!

TE
TEUTA
15:47 14.05.2024.

Interesantno! U jednu obitelj pola su Srbi a pola Crnogorci.. Svugdje gde ima Srba prevladava " mir": BIH, Crna Gora, Kosovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije