Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VRHOVNI LAŽLJIVAC'

HDZ napao Milanovića, spomenuli Tita i ruske ortake: 'Za čije je strane interese radio kao privatni konzultant?'

HDZ
Foto: Pixsell
1/4
15.04.2024.
u 19:05

"Glasan je jedino dok laže o drugima, ali tih i podvijenog repa kad je suočen s pitanjima o sebi, svojoj obitelji, svom partijskom angažmanu u Titovoj gardi u Beogradu i svojim ruskim ortacima", piše HDZ o Milanoviću.

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) iznova se oglasila na Facebooku, a posljednju objavu posvetili su predsjedniku Republike Hrvatske Zoranu Milanoviću. Osvrnuli su se na veliki intervju koji je Milanović dao za jedan hrvatski medij, poručivši pritom da je predsjednik u njemu iznosio laži.

"Andrej Plenković danas je već pred svim medijima demantirao da je Raspudića nazvao 'izrodom', ali Vrhovnog kompleksaša to nije spriječilo da bez i najmanje zadrške ponovi tu istu laž i da pritom još i gorim uvredama difamira predsjednika HDZ-a.

Glasan je jedino dok laže o drugima, ali tih i podvijenog repa kad je suočen s pitanjima o sebi, svojoj obitelji, svom partijskom angažmanu u Titovoj gardi u Beogradu i svojim ruskim ortacima. Pa tako ni u današnjem 'velikom intervjuu' nije odgovorio na pitanja Olega Butkovića o trgovanju utjecajem, o tome je li koristeći svoju poziciju zatražio da se otvori bankovni račun njegovu rođaku koji je pod sankcijama zbog povezanosti s Putinovim režimom i što je dobio kao protuuslugu za to.

Odgovor hrvatska javnost neće ni dobiti jer se Vrhovni lažljivac Milanović izvlači, svjestan što je istina. Nikada građani neće dobiti, barem ne od njega, ni odgovor na pitanje od koga je dobivao novac i za čije je strane interese radio kao privatni 'konzultant' prije nego što je došao na Pantovčak", piše HDZ na Facebooku.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u ponedjeljak se posljednji put pred parlamentarne izbore, koji će se održati u srijedu, 17. travnja, obratio građanima. U videoobraćanju koji je objavio na društvenim mrežama Milanović je prozvao premijera Andreja Plenkovića i poručio da se nikada nije kralo kao u njegovoj Vladi. "Glasajte za sve osim za HDZ", poručio je građanima.

Milanovićevu poruku prenosimo u cijelosti. "Sve znate! Hrvatska nikada nije imala ovako pokvarenu vladu, u Hrvatskoj se nikada nije kralo kao u ovih osam godina Plenkovićeve i HDZ-ove vlasti. Kradu i smiju nam se u lice! Cijelo ovo vrijeme na to sam upozoravao, a sada to konačno možemo zauvijek zaustaviti i reći - dosta je", poručio je Milanović.

"Svi zajedno. Ja sam izašao iz zone komfora i krenuo. Krenite i vi! Nemojte više dopuštati da nam otimaju budućnost i smiju nam se u lice. Ovo je naša zemlja, najbolja i jedina koju imamo. Zemlja za koju se vrijedi i treba boriti. U srijedu su izbori. Ali ovi izbori su više od toga – to je referendum o hrvatskoj budućnosti. Hrvatska ne može podnijeti još četiri godine Plenkovićeve vlasti. Promjena je moguća i ovisi samo o nama. Zato izađite i glasajte za sve osim za HDZ", dodao je predsjednik RH.

GALERIJA Milanovićev život u slikama – od malih nogu do političke karijere

HDZ
1/42

Komentara 21

DU
Deleted user
19:23 15.04.2024.

AP je Milanovića optužio za sve osim kontakta sa vanzemaljcima ! Ništa ga ne može spasiti !

FU
Fusnota
20:17 15.04.2024.

Isti su AP i ZM.

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
20:34 15.04.2024.

Može HDZ demantirati što hoće, na audio snimci se jasno čuje da je Plenković Rasprdića nazvao izrodom, vlasnika "Tri majmuna" gov*narom, a za vukovarske branitelje je rekao da su zli, kvarni i da nisu naši Hrvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije