Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI PITANJA
Povratak na članak

Ivan Rimac: 'Može se dogoditi da na EU izborima prođu neki čudni ljudi'

Prof. dr. sc. Ivan Rimac s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu za Večernji list odgovara na tri pitanja

Komentari 3

CR
crocro
06:34 30.04.2024.

Ovaj gospodin koji "realno i argumentirano" komentira političke teme i događaje, je najveći lječivar koji se iznjedrio u Hrvatskoj. Radnička fronta je nedovoljno lijevo da bi je on prihvatio. Ali komentiranja u medijima se itekako prihvatio. i to vrlo "objektivno" i "realno". Nema se tu što dodati ili prigovoriti. Samo se treba držati njegovih komentara i njegovih prosudbi.

VL
SP
Spezzi
09:16 29.04.2024.

nema otklona od totalitarnog refleksa, ne smije se dogoditi demokracija, nego, po njemu, treba kontrolirati tko ima pravo i za koga glasati.

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
06:43 29.04.2024.

Ovakvi su mi najbolji. Može da bidne, ali ne mora. Čestitam majstore.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.