Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Mimice: Odvalila se stijena i ubila 14-godišnjaka

stijena
Ivana Ivanović/Pixsell
10.05.2010.
u 15:59

Nesreća se dogodila kad se s prijateljem šetao po mjesnoj plaži. Odlučili su se popeti na nepristupačne stijene koje se nalaze iznad plaže.

OMIŠ - Tragedija u Mimicama! Poginuo je 14-godišnji Boško Mimica na kojeg je pao komad stijene.

Nesreća se dogodila kad se s prijateljem šetao po mjesnoj plaži. Odlučili su se popeti na nepristupačne stijene koje se nalaze iznad plaže. Međutim, komad stijene odlomio se kada su se popeli.

Dječak je pao u more s visine od tri ili četiri metra, a komad odlomljene stijene pao je na njega. Dječak je preminuo na mjestu događaja.

- Penjali su se po stijenama. On se uhvatio sedru koja se odlomila i pao je u more. Stijena ga je poklopila, čuo sam ljude kako dozivaju u pomoć. Svi smo istrčali na mjesto događaja no već je bilo prekasno, rekao je jedan mještanin.

Nesreća se dogodila oko 14 sati. Policija došla na mjesto događajai obavila očevid. Dječak je prebačen na odjel patologije.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
17:41 10.05.2010.

stvarno katastrofa.

OB
-obrisani-
18:18 10.05.2010.

Ovo je zastrasujuce kad pogine dijete od 14 goina starosti Ko kontrolira to kamenje, sjecamo se tu i Duce kod Omisa kad se odlomila stijena srecom nije niko nastradao, ja osobno ne vjerujem da to kamenje ko kontrolira, mora se desit da neko pogine pa da se neko sjeti i veli: idemo pogledat, kakva drzava, takove stijene, takovi strucnjaci, niko za nista kriv, komunisti iz HDZ/SDP partija maznu cijelo hrvatsku zabadava i nikome nista, niti da se bune, padne stijena u Duceu nikom nista, pogine dijete ne odgovara niko-to je danasnja hrvatska-zna se.

FT
filip_trance
14:00 11.05.2010.

Kaj ti je,naravno to je žalosno i sve,ali nemože se SVAKI/A kamen i stijena kontrolirat to je nemoguće....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije