Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapalio auto

Podmetnuo požar pa u bijegu uzrokovao nesreću: Osumnjičenik prevezen u splitsku bolnicu

Split: U jutarnjim satima na Stinicama izbio požar koji je zahvatio dva vozila, jedno u potpunosti izgorjelo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
19.05.2024.
u 14:33

Požar je izbio oko 06,25 sati, a okolnosti će biti utvrđene očevidom

Splitska policija uhitila je jednu osobu zbog podmetanja požara u kojem su izgorjela dva automobila i fasada na objektu, a po neslužbenim podacima nalazi se u bolnici jer je u bijegu ozlijeđena u prometnoj nesreći.

Jedno je vozilo u cijelosti izgorjelo, drugo djelomično, a oštećena je i fasada na objektu u požaru u nedjelju ujutro u splitskoj četvrti Stinice, izvijestila je splitsko-dalmatinska policija, koja provodi kriminalističko istraživanje nad jednom osobom. Osoba koju se dovodi u vezu s požarom pod policijskim je nadzorom.

Požar je izbio oko 06,25 sati, a okolnosti će biti utvrđene očevidom. Mediji navode da je osoba pod nadzorom policije u splitskom KBC-u. HRT doznaje da je bježeći s mjesta požara uhićeni uzrokovao prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđen.

VIDEO Požar na automobilu u Splitu: Oštećena dva auta i fasada

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije