Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan spor

Posudila 10.000 eura i obećala se rastati od muža, ljubavnik ju tužio kad je shvatio da ga 'vuče za nos'

Ilustracija
FREEPIK
16.05.2024.
u 18:22

Presuda donesena ovaj tjedan je nepravomoćna i M. se na nju može žaliti u zakonom predviđenom roku.

Neobičan spor među ljubavnicima na koprivničkom području dobio je ovaj tjedan sudski epilog, doduše nepravomoćan. M. i A. radili su u istoj tvrtki te su završili u ljubavnoj vezi premda je Marija bila udana i majka malodobne djece. A. je u više navrata M. posudio oko 10.000 eura, za što je prodao dionice i digao kredit. Kako mu je M. do danas vratila tek 500 eura, odlučio ju je tužiti.

Veći dio tog novca isplatio joj je na ruke, a to je, kaže, učinio jer su bili u emocionalnoj vezi pa joj je htio pomoći da si riješi stambeno pitanje jer se htjela rastati od supruga s kojim je živjela. Obećala mu je vratiti novac, ali obećanje nije ispunila. M. je priznala kako joj je A. posudio oko 1400 eura, ali tvrdi da je sve drugo izmislio, piše Danica.

"Nismo bili ni u kakvim odnosima, već samo kolege s posla. Istina je da mi je posudio nešto novca, ali ne toliko. Tada nisam bila u bračnim problemima, niti mi je novac trebao za rješavanje stambenog pitanja", branila se žena na sudu. Kaže kako je njezin suprug ostvarivao visoka primanja, ona je imala dobru plaću i nije imala nikakvih dugova. No, sutkinja joj ipak nije povjerovala te je presudila da mu mora vratiti 9500 eura i pokriti troškove parničnog postupka u iznosu 1900 eura. Plus kamate.

Ključni su bili iskazi svjedoka, među ostalim i A. sudužnika po kreditu, kolega na poslu, ali i materijalni dokazi poput bankarskih izvoda i sms poruka. U jednoj od tih poruka, tako, A. piše M. da će ju morati tužiti jer mu nije vratila novac, a ona mu odgovara da mu to neće biti lako jer joj je većinu novca dao na crno i nema nikakvih tragova. Presuda donesena ovaj tjedan je nepravomoćna i M. se na nju može žaliti u zakonom predviđenom roku.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo su najbolji memovi o ovogodišnjoj Euroviziji: Presmiješni su, a Baby Lasagna je ukrao show

Ilustracija
1/26

Komentara 4

ZA
zagabria3
20:37 16.05.2024.

Mogao je proći jeftinije ali u oko upadaju 'sudski troškovi' od 1900 EUR. Pa zar su sudili na Bahamima

Avatar southman
southman
19:27 16.05.2024.

😅😅😅 a budale !!!

KT
kako_to
02:09 17.05.2024.

Veze na poslu su mi neshvatljive, to je posao s kojim plaćaš račune i ako dođe do neke krize, problema i prekida netko će morati otići, a i ako ne dođe vrlo je naporno okolini to gledati i definitivno posao pati. A i dosadno gledati nekoga non-stop, na poslu trebaš biti skoncentriran isključivo na posao, ne tu neke zavrzlame, nepotizam i drame kojih uvijek ima! Daj si tražite vezu, ljubavnika i slično na drugim mjestima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije