Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE NA CESTAMA

Problemi u prometu zbog nesreća, radova, ali i izlijevanja rijeke: Vozači se mole za oprez

Foto: HAK
1/5
17.05.2024.
u 15:56

Zbog pojačanog prometa i radova, usporeno u kolonama vozi se na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Zagreb zapad i Lučko te čvorovima Buzin i Zagreb istok u smjeru Lipovca

Hrvatski autoklub (HAK) izvijestio je o više poteškoća u prometu na cestama diljem Hrvatske te pozvao vozače na oprez. Prema podacima objavljenima oko 15.30 sati, na nekoliko su se cesta dogodile prometne nesreće, drugdje su u tijeku radovi, a probleme stvara i jedna rijeka. 

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Vrbovsko i tunela Čardak u smjeru Rijeke dogodila se prometna nesreća. Vozi se po dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 80 km/h. Nesreća se dogodila i na autocesti A11 na kraku čvora Jakuševec u smjeru Zagreba. Tamo se vozi jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine od 60 km/h. Također, zbog prometne na državnoj cesti Knin-Bribirske Mostine (DC59) prekinut je promet u mjestu Kistanje.

"Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te na gradskim prometnicama. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama", poručio je HAK. Zbog radova na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zatvoren je izlazni krak čvora Orehovica iz smjera Zagreba u smjeru Trsata i centra Rijeke (obilazak s autoceste A6 je preko čvora Čavle, a s autoceste A7 preko čvora Rijeka istok).

Zbog pojačanog prometa i radova, usporeno u kolonama vozi se na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Zagreb zapad i Lučko te čvorovima Buzin i Zagreb istok u smjeru Lipovca, na riječkoj obilaznici (A7) između čvorova Učka i Rijeka zapad, brzoj cesti Solin-Klis (DC1) i na dionicama Jadranske magistrale kod Splita, Dubrovnika te prema graničnom prijelazu Pasjak, navodi HAK. Osim toga, prekinut je promet državnom cestom Mali Tabor-Kumrovec (DC229) u mjestu Harina Zlaka zbog izlijevanja rijeke Sutle.

 

GALERIJA Za ova zanimanja vlada veliki interes: Preporučuje se smanjivanje upisnih mjesta
1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije