Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška prometna kod Omiša

FOTO Sudar autobusa i dva vozila kod Omiša: Ozlijeđene četiri osobe

Minice: Četiri osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
17.04.2024.
u 12:22

Za sada je jedna osoba prevezena na pružanje liječničke pomoći.

PU Splitsko-dalmatinska oglasila se oko nesreće koja je bila danas nešto prije 11:35 u kojoj su ozlijeđene četiri osobe.

"Od 11.55 sati cesta D8 u cijelosti je zatvorena za promet zbog prometne nesreće u mjestu Mimice. Oko 11:35 sati zaprimili smo informaciju da se na cesti D8 u mjestu Mimice dogodila prometna nesreća sudar autobusa i dva osobna vozila. Na mjestu događaja obavit će se očevid.

Cesta D8 je djelomično otvorena za promet. Promet se odvija naizmjenično jednim prometnim trakom. Četiri osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoći. U tijeku je obavljanje očevida. Pozivamo vozače na dodatan oprez. Promet se preusmjerava u Omišu i na području Dubaca.

Minice: Četiri osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći
1/7
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije