Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAĐENA TIJELA ŽENE I MUŠKARCA

Tragedija na Dunavu: Sudarili se čamac i kruzer, dvije osobe poginule, pet nestalo

dunavski tegljači
Foto: EPPO
Autori: vecernji.hr, Hina
19.05.2024.
u 12:49

Nedaleko od mjesta na kojemu su pronađena tijela, policija je zaustavila i kruzer koji je imao oštećenja na trupu

Dvije su osobe poginule, a pet ih se vodi kao nestale nakon zasad nepotvrđenog sudara malog motornog čamca i riječnog kruzera na Dunavu sjeverno od Budimpešte kasno u subotu, rekla je policija u nedjelju. 

Mađarske hitne službe u noći 18. svibnja na obali Dunava nedaleko od grada Veroce pronašle su muškarca krvave glave. U pretrazi okolnog područja otkriveno je tijelo muškarca, a nešto dalje i tijelo ženske osobe, te oštećeni motorni čamac koji je iznesen na obalu, piše portal Hirado. Za pet osoba još se traga.

Nedaleko od mjesta na kojemu su pronađena tijela, policija je zaustavila i kruzer koji je imao oštećenja na trupu. U tijeku je policijski pregled obje brodice, a zbog ugrožavanja vodenog prometa koje je uzrokovalo smrću više osoba naložena je kriminalistička istraga. Prema trenutnim informacijama, na malenom čamcu bilo je osam odraslih osoba. Traga se za još tri muškarca i dvije žene.

VIDEO Požar u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
15:16 19.05.2024.

Ovo za one koji tvrde da vesti dolaze samo sa istoka, al zapamti - Dunav je dug i videli ste potrage - uzvodno i nizvodno uz Savu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije