Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEĐENI 19-GODIŠNJAK I 21-GODIŠNJAK

U nesreći kod Trilja nastradala dva brata: Jedan se bori za život, auto je gotovo prepolovljen

Teška prometna nesreća kod Sinja,poginuo mladi motociklist
Ivana Ivanovic/PIXSELL
16.05.2024.
u 23:13

Na OHBP KBC-a Split zaprimljena su dva mladića. 21-godišnjak je životno ugrožen i trenutno je podvrgnut operativnom zahvatu na području abdomena. Njegov brat (19) zadobio je ozljede u vidu nagnječenja i razderotina.

Oko 16:25 na dionici ceste Otok – Grab (ŽC 6289) u mjestu Udovičići dogodila se prometna nesreća. Vozilo je izletjelo izvan kolnika. Od siline udarca vozilo je gotovo prepolovljeno. Dvije osobe hitno su prevezene na pružanje liječničke pomoći.

Na OHBP KBC-a Split zaprimljena su dva mladića. 21-godišnjak je životno ugrožen i trenutno je podvrgnut operativnom zahvatu na području abdomena. Njegov brat (19) zadobio je ozljede u vidu nagnječenja i razderotina, doznaje Dalmacija Danas iz KBC-a Split.

Na mjestu događaja izvršen je očevid, a spomenuta županijska cesta u mjestu Udovičići bila je neko vrijeme zatvorena za promet.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Ovo su najduži mostovi u Hrvatskoj: Jedan je godinama vodio 'u nigdje', a drugi je naš najveći ponos

Teška prometna nesreća kod Sinja,poginuo mladi motociklist
1/18
Ključne riječi

Komentara 4

V0
Vlaskoulicanec4.0
06:45 17.05.2024.

Hvala Bogu da ta dva divljaka nisu nikoga ubili...

ST
starigrad
08:35 17.05.2024.

Pa dokle ce nasi mladi ostavljati zivote na cestama!! Pretuzno!! Gdje je problem? Drzava, roditelji, ceste ....gdjeeee! Napravite nesto vi odgovorni!

IV
IvicaKerempuh
07:25 17.05.2024.

Svaki dan čitam isto...ubili sebe , ubili druge, prepolovili auto itd. itd. Prijedlog vladi Hrvatske, donesite konačno novi zakon da se mladima zapečaće auti na 60 km a starima ponavljanje ispita kod svakog elementarnog prekršaja. Očigledo tim vozačima ništa nije interesanto nego samo iteresantan džep, pa onda izvoli, ako te je volja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije