Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETIRI OSOBE POGINULE

Vozač bježao policiji: Objavljene prve fotografije s mjesta tragedije u Sinju, poginuo i maloljetnik

Foto: Sasa Tadinac/PIXSELL
1/3
16.05.2024.
u 09:54

Doznajemo i kako je u splitski KBC je zaprimljeno ostalih petero ozlijeđenih stranih državljana, od kojih je četvero teško ozlijeđeno i nalaze se u operacijskim salama

Ukupno devet osoba nalazilo se u Audiju koji je jutros sletio s ceste u Brnazama, u Sinju, i zabio se u zid, od kojih je njih četvero preminulo na mjestu. Ostale osobe, za koje policija sumnja da su migranti, prevezene su na pružanje liječničke pomoći, dok se trenutačno utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

Neslužbeno doznajemo kako je vozač bio mađarski državljanin, a vozilo s migrantima kretalo se iz smjera Trilja. Bježali su od policije. Uz to, doznajemo i kako je u splitski KBC zaprimljeno ostalih petero ozlijeđenih stranih državljana, od kojih je četvero teško ozlijeđeno i nalaze se u operacijskim salama. Među njima je i jedno dijete.

Navodno su migranti svi bili iz Irana, a među poginulima je i jedan maloljetnik. Na mjesto događaja stigle su sve dežurne službe  

Susjedi su za Dalmacija News prepričali zbivanja toga jutra, navodeći kako ih je ''samo viša sila čuvala od težih posljedica'' jer se u blizini nesreće nalaze mjesna škola te vrtić. Uz to, vozač je prešao i dvije trake kada je dolazio do zida, tako da je tragedija mogla biti i veća. 

POVEZANI ČLANCI:

''U odnosu na tešku prometnu nesreću koja se jutros oko 7 sati dogodila na području Brnaza zbog obavljanja očevida, u 9.30 sati državna cesta D-1 u mjestu Brnaze zatvorena je za promet'', objavila je naknadno policija.

Ključne riječi

Komentara 11

GO
goran2hr
11:08 16.05.2024.

Kako su samo bili tragično neupućeni. Da su se javili "našoj" policiji, bili bi zbrinuti, odmorili se, najeli, registrirali, okupali i dobili potvrdu s kojom bi mogli 7 dana švrljati po Hrvatskoj, a onda lijepo na miru otići dalje na zapad. Ako se pak isti ne bi svidjeli zapadnjacima, zbog toga što su kod nas registrirani, poslali bi ih nama u HOT SPOT, pa da budu dalje tu kod nas, o našem trošku i brizi. A oni jadni krenuli bježati....

TI
Tinček
11:16 16.05.2024.

Još s ih mađar vozio. Neznanje se skupo plaća. Trebali su pričekati policiju, bili bi nježno obrađeni i pušteni.

KR
Krivac
12:12 16.05.2024.

Oni koji se bave sa time znaju da su zakoni labavi dok je tako ova situacija če se nastaviti i hrvatski građani če ginuti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije