Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ako je naš žiri ocijenio da Baby Lasagni nije mjesto na Dori, otkud nam pomisao da nas je pokralo šest žirija?

14.05.2024. u 06:31

Što da kažu Izraelci, 323 glasa publike, a samo 52 žirija. Zar je Eden Golan bila tako loša da zasluženo nije dobila ni boda od 26 žirija? Nije li i to politika?

Komentara 42

LJ
ljudeman
06:44 14.05.2024.

Pa normalno da je i neglasovanje za Izrael politika

AB
Abdalonim
09:16 14.05.2024.

Naš žiri na Dori nije imao pred sobom faktor popularnosti publike i nije jasno vidio sve kvalitete Marka Purišića. Vidio je vjerojatno, onako kratkovidno, da bi se nekog drugog poput Let 3 moglo opet pogurati. Gledao sam prvi put ovu Euroviziju nakon 1996. i baš me ponosom ispunio Marko, tako zrela i skromna osoba, čista pozitiva. I njegov brat i ekipa oko njega, sve čestitke.

EJ
ejStef
08:19 14.05.2024.

Izraelci su imali jaku kampanju za glasanje publike i imaju ogromnu zajednicu širom svijeta. Pogledajte kako je Ukrajina prošla kod glasanja, poprilično slična stvar. Kod Švicarske i Irske možemo reći da su pokupili puno glasova gay scene i raznih progresivaca.. Francuska i Hrvatska su glasovi baš za pjesme, mi imamo toliko malu zajednicu vani, da nije imala baš previše utjecaja... Žiri, s druge strane, je čista politika, tj. ideologija. Poruka pjesme i izvođač, to žiri gleda, kvaliteta pjesme je potpuno u drugom ili trećem planu. Namjerno su se napucavali bodovi da publika slučajno ne utječe na konačnog pobjednika... Naš žiri je pod utjecajem raznih lobija u toj industriji, a Baby Lasagna nije imao nikakav lobi iza sebe. Nema tu nekih drugih, dubljih razloga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije