Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRED TORNJA

VIDEO Ogroman vepar šokirao Zagrepčane: 'Ovo nije svinja, ovo je zakamuflirani nosorog'

Hrvatski lovački portal-Forum/Facebook
17.05.2024.
u 09:08

Snimka podsjeća da Zagreb ima itekakav problem s divljim svinjama, a brojni su primijetili i da je vepar bio impozantne veličine

"Vepar na koncentratima i vitaminima", tako su prozvali divlju svinju koja je nedavno snimljena ispred ograde tornja na Sljemenu. Životinju je jedan prolaznik snimio u večernjim satima, a čini se kako je vepar okolni koš za smeće iskoristio kako bi se počastio.

Međutim, osim toga što snimka podsjeća da Zagreb ima itekakav problem s divljim svinjama, brojni su primijetili da je vepar bio impozantne veličine, posebice kada ga se uspoređuje s ogradom ispred koje je bio. 

''Trofejni vepar'', ''Miješalica je malo veća od njega'', ''Ovo je mutant'', ''To je kamuflirani nosorog'', neki su od komentara.

"Hranite tu divljač po šumama i poljima da vam ne ulazi u grad po hranu", poručili su drugi. 

Inače, Zagreb već neko vrijeme ima problema s divljim svinjama, a svako toliko objavljuju se snimke životinja kako dolaze čak i do naselja u noćnim satima. Iz Dumovca su već poručili za Danas kako su u gradu na pet lokacija postavljene zamke u kojima je do kraja travnja uhvaćeno 27 životinja.

Osim toga, iz Zoološkog vrta upozoravaju građane da ih ne diraju i da ne rade selfije s njima, a najbolje bi bilo da im uopće ne prilaze.

POVEZANI ČLANCI:


 
Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Seurat
Seurat
09:59 17.05.2024.

Spustili se iz šuma i uzimaju šta ih volja.. pznato zvuči 🤔

Avatar nisam_robot
nisam_robot
10:02 17.05.2024.

Doktori, arhitekti, trgovci, građani pazite za stanove. Ovo podsjeća na stara vremena. Na kraju će se slaviti kresovi.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
10:00 17.05.2024.

Dao bi mu nadimak Basta. Nekako paše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije