Uoči premijere

Honda objavila fotografiju novog Civica

honda
Honda - automotoportal
13.09.2011.
u 09:25

Novi Civic u odnosu na staru liniju zaobljeniji je, a unutrašnjost mu je nešto prostranija i kvalitetnija

Honda je prije same premijere na sajmu u Frankfurtu objavila fotografiju nove generacije modela Civic, piše Automotoportal.

Novi Civic u odnosu na staru liniju zaobljeniji je, a unutrašnjost mu je nešto prostranija i kvalitetnija. Dotjeran je i ovjes automobila, a 2,2-litarski i-DTEC motor novom Civicu osigurava 150 KS, manju potrošnju goriva i manju emisiju CO2 koji ne prelazi 110 g/km.

Nova generacija Civica na europskom će se tržištu naći početkom sljedeće godine.

Komentara 1

Avatar potrosnja-goriva.net
potrosnja-goriva.net
09:05 14.09.2011.

prethodni model nije bio baš pouzdan, lijep i poseban, ali netipično za Hondu vrlo nepouzdan (elektronika). Valjda će se to kod ovog modela poboljšati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije