koncept

Toyota ME.WE - auto izrađen od aluminija, plastike i bambusa

toyota me.we (1)
Foto: mewe-car.com
1/10
02.05.2013.
u 14:06

Koncept električnog auta rezultat je suradnje Toyote i francuskog arhitekta Jean-Mariea Massauda

Toyota i francuski arhitekt i dizajner Jean-Marie Massaud zajedno su razvili koncept električnog automobila ME.WE. Koncept se sastoji od cjevaste strukture od aluminija i karoserijskih ploča od polipropilena, dok su horizontalne površine izrađene od bambusa, a sve to rezultira vrlo zanimljivim i nesvakidašnjim izgledom. ME.WE ima električni motor u svakom kotaču što znači da se, u slučaju da teren to zahtijeva, lako može prebaciti s pogona na dva kotača na pogon na četiri kotača.

>> Hyundai predstavio koncept letećeg automobila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije