mercedes-benz

VIDEO Ovako izgleda nova E-klasa u coupe i cabrio izvedbi

mercedes e-klase (1)
Daimler
08.01.2013.
u 09:09

I nove izvedbe Mercedesove E-klase kupcima donose inovativne sustave pomoći vozaču

Nakon limuzine i karavana, Mercedes-Benz dotjerao je E-klasu i u coupe te kabriolet izvedbi. I ove su inačice od već pokazanih izvedbi E-klase naslijedile elegantnu siluetu, a gama novih izdanja uključuje i moćne te učinkovite BlueDirect 4-cilindarske motore. Od lansiranja, nudit će se dva benzinca i tri dizelaša (E 200 BlueEfficiency i E 250 BlueEfficiency te E 220 CDI BlueEfficiency, E 250 CDI BlueEfficiency i E 350 BlueTec).

Također, i nove izvedbe E-klase donose inovativne sustave pomoći vozaču. Primjerice, tu je sustav koji pomaže spriječiti nesreću kad pred automobil istrči pješak, sustav pomoći u zadržavanju željene vozne trake, kao i onaj protiv zasljepljivanja drugih vozača dugim svjetlima automobila.

>> Kralj bespuća i nakon 33 godine vrlo sličan originalu

Komentara 2

GB
Galeb brod mira
12:39 08.01.2013.

Pravi auto na pravome mjestu. Vrh Velebita s pogledom na najljepši otok, otok Pag. A gdje drugo se dva vrha klase mogu naći nego tu gdje jesu.

Avatar flegmatik
flegmatik
11:58 08.01.2013.

To je auto - jos jedan kojeg ne mogu kupiti ni u napadu ludila :-(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije