MONTOYA:

Michael Schumacher je karika koja nedostaje Ferrariju da ponovno bude u vrhu

Juan Pablo Montoya
Reuters (Ilustracija)
24.03.2014.
u 16:03

Montoya kaže kako mu je teško komentirati današnju formulu 1, jer je ne prati već sedam godina, odnosno od odlaska iz McLarena 2006.

Bivši Williamsov i McLarenov vozač, Juan Pablo Montoya, tvrdi kako je Michael Schumacher glavna karika koja Ferrariju nedostaje da bude ponovno u vrhu. Kolumbijac i Nijemac su bili žestoki konkurenti na stazi, što su dokazale i njihove brojne bitke.

- Razgovarali smo jednom u mojih šest godina provedenih u F1. On je bio konkurent, a ne prijatelj. Formula 1 je vrlo zatvorena – ja kao McLarenov vozač nisam mogao samo doći i sjesti u Ferrarijev motorhome.

Montoya tvrdi da je Ferrari bio dobar jedino dok je Schumacher bio tamo, dok za neuspjehe u Mercedesu krivi tim iz Brackleya.

- Naravno da nije zaboravio voziti. Tako je oduvijek bilo u formuli 1.

Kaže kako mu je teško komentirati današnju formulu 1, jer je ne prati već sedam godina, odnosno od odlaska iz McLarena 2006.

- Pogledam jednu do dvije utrke godišnje.

Više pročitajte na www.gp1.hr.

>> Pročitajte dirljivu poruku Schumacherova najvećeg rivala Damona Hilla

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije