drama u Sarajevu

Žena i ljubavnica potukle se čekajući izlazak zatvorenika

zatvor,zatvorenici
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
11.12.2013.
u 21:16

Žena je prišla ljubavnici i opalila joj šamar. Zatim su se počele čupati za kosu i udarati rukama. Vrijeđale su jedna drugu, a žena je ljubavnici govorila: 'K****, ja imam djecu s njim, prepričao je očevidac

Nesvakidašnju intervenciju zabilježili su jučer oko 15 sati policajci ispred sarajevskog Kaznenopopravnog zavoda. Ondje su se, piše Dnevni avaz, verbalno i fizički obračunale žena i ljubavnica jednog od zatvorenika i to dok su pred ustanovom čekale njegov izlazak.

- Žena je prišla ljubavnici i opalila joj šamar. Zatim su se počele čupati za kosu i udarati rukama. Vrijeđale su jedna drugu, a žena je ljubavnici govorila: 'K****, ja imam djecu s njim! Praviš mi siročad od djece - prepričao je jedan od očevidaca.

Razdvojili su iz zatvorski čuvari koji su pozvali policiju. Nakon što ih je policija međusobno udaljila, žena i ljubavnica nastavile su verbalni okršaj. Redarstvenici su ih tada upozorili da će, ukoliko ne prestanu vrijeđati jedna drugu, biti uhićene. Protiv njih su na kraju podnesene prekršajne prijave zbog drskog ponašanja i tučnjave. Svaka na svojoj strani i šutke, K. E. (36) i H. A. (34) nastavile su čekati izlazak voljenog muškarca iz pritvora. Nije poznato je li on jučer pušten na slobodu.

>>Slovenac autom udario Porečanina, a drugom Slovencu zapalio auto

Komentara 3

Avatar rajetin
rajetin
10:38 13.12.2013.

Kakav je - takav je, ščepaj ga - ne daj ga...

PR
pravakuna3
22:00 11.12.2013.

Nisu marile, rekla bi moja baba.

AA
aabbcc
12:50 13.12.2013.

Neka predju na Islam pa tu bez frke jos za dvije mjesta ima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije