Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAYSTATION STORE

CoD: Ghosts i Battlefield 4 najprodavanije igre za PS4 u prosincu

Call of Duty: Ghosts
Call of Duty
10.01.2014.
u 14:23

Call of Duty: Ghost predvodi ljestvicu najprodavanijih igara s digitalnim nadogradnjama

Call of Duty: Ghosts i Battlefield 4 u prosincu su bile najprodavanije igre za PS4 u PlayStation Storeu, izvijestili su na PlayStation.Blogu.

Call of Duty: Ghost predvodi ljestvicu najprodavanijih igara s digitalnim nadogradnjama. Na drugom je mjestu Battlefield, a na trećem Assassin's Creed IV Black Flag.

Battlefield 4 prvi je pak na ljestvici najprodavanijih igara za PS4 bez nadogradnji, a slijede ga Flower i NBA 2K14, dok je CoD na petom mjestu.

Od igara za PS3 najprodavaniji je bio Minecraft: PlayStation 3 Edition, prestigavši čak i mnogo jače naslove kao što su GTA V (četvrto mjesto) i CoD (peto mjesti). Od igara za PS Vita najprodavanija je bila Terraria.

>> PlayStation 4 prodan u 4,2 milijuna primjeraka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije