Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni a bedasti

Jessica Simpson dala se mučiti svijećom i to objavila na twitteru

Jessica Christmas
twittvid
22.12.2009.
u 18:20

Bilo je očigledno da trpi bol i nelagodu, a i Ken Paves se s videokamerom ponašao primitivno i uvredljivo. Svejedno je video stavila na twitter

Prva plavuša američke popularne glazbe Jessica Simpson pokazala se još jednom kao crvena krpa za sve koji se zalažu za samosvijest i ravnopravnost žena.

Njen prijatelj Ken Paves dao joj je rani božićni dar, svijeću za uho kojom se navodno “čiste uho i duša”. Svijeća za uho je alternativno medicinsko pomagalo, ali su svi njeni učinci, kao i podrijetlo iz kulture američkih Indijanaca odavno opovrgnuti - kao bedastoća.

Nekoliko minuta pjevačica se, dok je zapaljenu svijeću držala u uhu, a drugo položila na krevet, trpjela očiglednu bol i nelagodu, ne samo fizičku, nego se podvrgavala primitivnim željama i za svakog normalnog čovjeka uvredljivim komentarima - čovjeku koji je sve to snima. Na kraju, snimku je objavila sama na twitteru. A prati je dva milijuna ljudi. Ne'š ti mentalnog sklopa!

Komentara 2

HE
hellbani
22:38 22.12.2009.

i ? ... ne kuzim , kakva je to \" vijest \" ? :S

Avatar punkufer
punkufer
18:52 23.12.2009.

Ta svijeća služi za čišćenje uha i to ni najmanje ne boli. Koji članak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije