Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NERAVNOPRAVNOST

Pokrenuli peticiju jer u novom Assassin's Creedu neće biti žena

Assassin's Creed Unity
Foto: Ubisoft
1/2
13.06.2014.
u 08:30

Ubisoft je odustao od ženskih likova zbog dodatnih troškova

Ubisoft je ovaj tjedan objavio da u novom izdanju megapopularnog Assassin's Creeda, Unity, neće biti ženskih likova, opravdavajući to izbjegavanjem dodatnih troškova i vremena.

To se nije svidjelo dijelu gamerske zajednice, a neki obožavatelji franšize pokrenuli su online peticije kako bi izrazili razočaranje. Dosad je na stranici change.org prikupljeno više od 4500 potpisa.

- Vjerujemo da serija Assassin's Creed, franšiza beskonačnog dosega, ne odražava dovoljno potrebe svoje ciljane publike - objavila je organizatorica peticije Jessica Smith iz Edinburgha.

Radnja Unityja odvijat će se u Parizu, a developeri su za Kotaku rekli da će grad biti najveći od svih igara Assassin's Creeda dosad. Dizajner nivoa igre Bruno Saint Andre rekao je da će igrači moći ulaziti u četvrtinu zgrada, što je znatno više u odnosu na prijašnje igre iz serije.

 

>> Assassin's Creed Unity službeno potvrđen novim trailerom

>> Ovo su najbolje video-igre 2013. godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije