Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Revolucija u borbi protiv starenja: BioSil oduševio domaće beauty blogerice i influenserice

Foto: Promo
1/4
PR
Autor
PR članak
27.10.2023.
u 11:57

Kolagen je sastavni dio našeg organizma, s vremenom se njegova koncentracija umanjuje i brže se razgrađuje, a znanstveno je dokazano da to počinje već u 21. godini života

Dodaci prehrani posvećeni revitalizaciji i uljepšavanju kože postali su apsolutni hit u svijetu wellnessa, a jedan se proizvod posebno istaknuo privukavši pažnju globalnih medija kao i svjetskog jet seta. Koriste ga brojne zvijezde koje su uvjerene da svoj sjaj i mladenački izgled duguju upravo - BioSil kapsulama.

Riječ je o inovativnim kapsulama čiji sastav dokazano aktivira naše prirodne načine za proizvodnju kolagena koji čuva kožu da ostane čvrsta, zglobovi pokretni, a kosa sjajna. Osim što pomažu stvoriti kolagen, sastojci BioSil kapsula štite naš kolagen od razgradnje te omogućuju da ga naše tijelo iskoristi u što većoj mjeri.

Proizvod koji je zaludio Hrvatice

BioSil kapsule odnedavno su postale neizostavan favorit beauty rituala i brojnih poznatih Hrvatica. Među njima je i poznata domaća influenserica Korana Marović koja je svoje oduševljenje BioSil kapsulama podijelila i na društvenim mrežama.

„Prvi benefiti koje vidim nakon samo mjesec dana korištenja BioSil kapsula su čvršći nokti, koža izgleda super, baš 'plumpi', ten je ujednačen, bore su pliće… Svako jutro, kada se probudim, izgledam kao da sam upravo došla iz kozmetičkog salona“, ispričala je Marović na društvenim mrežama gdje je podijelila svoje iskustvo s ovim inovativnim i jedinstvenim proizvodom na području dermatologije. Osim lica s društvenih mreža, BioSil preporučuju i brojni dermatolozi, a neizostavan je proizvod kod pojave prvih finih linija i bora na licu, kod gubitka elastičnosti kože, kod opuštene kože bez sjaja, kod stanjene kose, kod lomljive kose te kod ‘rascvjetalih’ noktiju. Dodatni benefit je vitamin C, koji je također sastojak BioSil® kapsula, a koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena, za normalnu funkciju kože.

Foto: Promo

„Nakon mjesec i pol dana korištenja bore su minimalne, sjaj kože je pojačan. Ljudi mi konstantno komentiraju kako mi sjajno izgleda koža bez šminke i pitaju što sam radila, a ja im odgovaram: „Ništa. Pijem BioSil““, kazala je Marović koja njezi svoje kože posvećuje puno pažnje.

Kolagen počinjemo gubiti u ranim dvadesetima

Kolagen je sastavni dio našeg organizma, s vremenom se njegova koncentracija umanjuje i brže se razgrađuje, a znanstveno je dokazano da to počinje već u 21. godini života. "To se, naravno, ne vidi odmah, no realno je da već s 25-26 godina života vidimo prve promjene na kosi, koži i noktima uzrokovane pojačanim gubitkom kolagena", rekla je dermatologinja doc. dr.sc. Ivana Prkačin koja ističe kako se prvi znakovi gubitka kolagena u tijelu javljaju već u kasnim dvadesetim godinama kada se pojavljuju prve bore smijalice, odnosno one oko usana i očiju.

"Nakon tih prvih plitkih, tankih bora počinju se pojavljivati veće bore, kosa postaje tanja i lomljivija, nokti više nisu tako čvrsti, lomljivi su i prhutaju se, a mogu se pojaviti i teško rješivi problemi", ističe Prkačin.

Poboljšano cjelokupno stanje organizma

Kolagen je ključ za besprijekornu kožu i zbog toga je postao zvijezda u svijetu dodataka prehrani i kozmetike, nudeći obećanje mladolikog izgleda i vitalnosti. Još je jedna domaća beauty blogerica na društvenim mrežama podijelila svoje oduševljenje BioSilom. Dubravka Pleško, splitska zaljubljenica u skincare čije iskrene i detaljne recenzije prati velik broj Hrvatica, pohvalila je djelotvornost ovih kapsula već nakon mjesec i pol dana korištenja.

Foto: Promo

"Vidi se razlika u cjelokupnom stanju organizma. Koža djeluje nekako deblje, smanjene su fine linije. Nemam bolove u zglobovima koje sam znala imati prije. Svježija sam i odmorna čak i nakon kratkog spavanja", napisala je Pleško u posljednjoj recenziji.

Prirodno stvaranje kolagena

Zbog čega je BioSil toliko dobar? Tajna leži u njegovom sastavu, a tamo uopće nema kolagena. Naime, dugotrajna istraživanja u najprestižnijim europskim i američkim laboratorijima su pokazala da gubitak kolagena, kojeg počinjemo gubiti već u ranim dvadesetim godinama, koliko god ga popili, ne možemo nadomjestiti. Zbog toga se u BioSil® kapsulama nalazi patentirani ch-OSA®, spoj kolin-stabilne ortosilicijeve kiseline s dodatkom vitamina C koji štiti i pomlađuje, a ujedno potiču tijelo da samo proizvodi kolagen. Upravo je to najbolji kolagen koji sebi, svojoj koži i organizmu možemo priuštiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?