Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
društvene mreže

Severina ima najviše fanova na Facebooku, 2Cellos na Twitteru

severina
19.03.2012.
u 14:13

Najgledaniji videospot na YouTubeu svakako je onaj Jelene Rozge za pjesmu "Bižuterija", ali Severina je i dalje apsolutna vladarica YouTubea čiji su uradci pogledani više od 45 milijuna puta

Severina, Parni valjak i Prljavo kazalište najpopularniji su hrvatski glazbenici na Facebooku, pokazalo je istraživanje Socialnumbersa, s time da Severina sa svojih više od 250.000 obožavatelja prednjači s oko njih 100.000 u odnosu na dva popularna benda. Što se tiče Twittera, "najsljeđeniji" hrvatski glazbenici su 2Cellos koji broje više od 8000 pratitelja, a za stopama im je Nina Badrić.

Najgledaniji videospot na YouTubeu svakako je onaj Jelene Rozge za pjesmu "Bižuterija", prenosi Netokracija, i to s više od 11 milijuna pregleda, ali Severina je i dalje apsolutna vladarica YouTubea čiji su uradci pogledani više od 45 milijuna puta, a nad ostalim hrvatskim glazbenicima prednjači i po broju YouTube-pretplatnika.

Infografiku Netokracije o popularnosti hrvatskih glazbenika na društvenim mrežama možete pogledati ovdje.

Komentara 3

ZA
zagorec1
14:43 19.03.2012.

Vidi se da su kmerski novinari na djelu!!! Glavna tema im je ševerina a nikako ne harac, poskupljenje, svega i svaceg, namjestanje osuđenih politicara na rukovodeca mjesta itd!!!! Svaka cast novinari!!! Pravi ste partijski radnici!! Sramota!!

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
14:54 19.03.2012.

Obožavatelji Žikine dinastije fanaju Severinu, što je tu čudno?

CA
cro.army
14:54 19.03.2012.

Da,moguće je.. I meni je najdraži Severinin uradak.. Filmski. :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije