Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRAĐIVANJE ZAPOSLENIKA

Fortenova grupa isplatila uskrsnicu svojim zaposlenicima

Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/2
02.04.2021.
u 17:46

U Fortenova grupi d.d. i njezinim operativnim kompanijama kontinuirano se unapređuju uvjeti rada i radnog okruženja, a isplata uskrsnice je samo jedna od pogodnosti za zaposlenike.

Fortenova grupa d.d. i njezine operativne kompanije u Hrvatskoj i ove su godine prije Uskrsa zaposlenicima isplatile uskrsnice, a kompanije su u tu prigodnu nagradu ukupno uložile više od 14 milijuna kuna, navodi se u priopćenju. 

Gordana Fabris, direktorica ljudskih potencijala Fortenova grupe je tim povodom naglasila kako je strateško usmjerenje ljudskih potencijala Fortenova grupe stvaranje dodatno konkurentnih uvjeta rada.

„To jednim dijelom činimo i kroz nagrađivanje naših zaposlenika, bilo da se radi o uskrsnici, božićnici ili drugim načinima nagrađivanja. To je i jedan od razloga uslijed kojih je Fortenova grupa, uz to što je među najvećim hrvatskim i regionalnim poslodavcima, ujedno i jedan od najpoželjnijih poslodavaca koji je zanimljiv potencijalnim zaposlenicima različitih profila i struka. Važno je istaknuti da se Fortenova grupa u manje od dvije godine od njenog nastanka, našla među 10 najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj koje prema istraživanju o poslodavcima prvog izbora i razlozima njihove atraktivnosti već 16 godina provodi portal Moj posao i u kojem je tijekom 2019. i 2020. godine sudjelovalo gotovo 20.000 ispitanika„ – rekla je Gordana Fabris.

U Fortenova grupi d.d. i njezinim operativnim kompanijama kontinuirano se unapređuju uvjeti rada i radnog okruženja, a isplata uskrsnice je samo jedna od pogodnosti za zaposlenike.

Kroz kolektivne ugovore i Pravilnike o radu u kompanijama se osigurava i cijeli niz drugih prava i pogodnosti kao što su definirana visina minimalne plaće zaposlenika, isplata različitih naknada (naknada za topli obrok, trošak prijevoza na posao, solidarna pomoći, regres - naknada za korištenje godišnjeg odmora), božićnica i darova djeci, dodatno zdravstveno osiguranje, plaćeno bolovanje, jubilarne nagrade, pomoć tijekom izostanka zbog bolesti, kao i različite druge pogodnosti poput, primjerice, fleksibilnog radnog vremena, navodi se u priopćenju. 

 

...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije