Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveća dopuštena kamatna stopa

Od 1. rujna nijedan minus neće smjeti biti skuplji od 7,31 posto, maksimalni iznosi neće biti ograničeni

24.08.2022.
u 09:43

Država je obvezala banke da do 30. lipnja sve postojeće prešutne minuse pretvori u dopuštene. Međutim, neovisno o tome hoće li prešutne minuse pretvoriti u ugovorene za mjesec ili za pet mjeseci, i na njih će već od 1. rujna obračunati niže kamatne stope.

Komentara 3

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
17:18 24.08.2022.

Od 1. rujna nijedan minus neće smjeti biti skuplji od 7,31 posto, maksimalni iznosi neće biti ograničeni i balkanska domoljubna raja, firme i zajednica mogu živjeti na zajam, uzimati kredite i uživati kao svoji na preostalom zaduženom, pokradenom i uu stranom vlastnišrvu kao svoji na nekadašnjem svome.

TE
Teig1
10:22 24.08.2022.

Inflacija preko 10%, zatezne kamate 7%.... Stvarno na putu smo Švicarske! Šteta što Švicarci nemaju tako dobre političare kao mi, inače ne bi njih nikada stigli .A ovako predizborna obećavanja su se ispunila, imamo suberenu državu, jaku valutu i emigracija se čak vraća.

NA
najposebniji
11:59 24.08.2022.

Kome još treba minus....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?