Nova strategija

Odluka Skupštine: Konzum širi poslovanje na naftni biznis

darko knez
28.06.2010.
u 20:28

Skupština je odlučila i da se 341,6 milijuna kuna lanjske dobiti rasporedi u zadržanu dobit, navodi se u obavijesti objavljenoj na Zagrebačkoj burzi.

Poslovanje Konzuma nadopunjuje se novim djelatnostima: proizvodnjom nafnih derivata, transportom nafte naftovodima i naftnih derivata produktovodima, trgovinom na veliko i malo naftnim derivatima, skladištenjem nafte i naftnih derivata, trgovanjem, posredovanjem i zastupanjem na tržištu nafte i naftnih derivata, odlučila je danas glavna skupština najvećega hrvatskoga malotrgovinskoga lanca.

Skupština je odlučila i da se 341,6 milijuna kuna lanjske dobiti rasporedi u zadržanu dobit, navodi se u obavijesti objavljenoj na Zagrebačkoj burzi.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
21:10 28.06.2010.

maloprodajni trgovački lanac koji ulazi u naftni biznis vijest je normalna samo u egzotičnim državama, mahom pozicioniranim u dubokim afričkim šumama, ili na tracima srednjoameričke zemlje. uistinu perverzno - čovjek se samo može pitati je li perverzniji idiotizam konzumova vodstvaa ili činjenica da se oni bacakaju s profitom, dok ogromna masa njihovih dobavljača skapava zbog njihova neplaćanja. i sve to zdušno podupire država, koja će te iste jadne dobavljače oguliti i oglodati do kosti, bez trunke ljudskosti i milosti. to sve zajedno doista izgleda kao ekonomska apokalipsa.

UK
Ugo Kajvez
21:40 28.06.2010.

Nek todorić prvo plati porez .........

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
10:42 30.06.2010.

i skupljaš bodove......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije