napokon!

Stižu plaće za radnike Diokija i Dine! Turci potpisali dio ugovora

Dina Petrokemija prosvjed (1)
Goran Kovačić
23.08.2012.
u 14:41

Preostala dokumentacija nužna za zaključenje ove transakcije u postupku je usuglašavanja

Turski investitor tvrtka Çalişkan potpisao je dio dokumenata potrebnih za pokretanje procedure izdavanja bankovne garancije, kojom se omogućuje plaćanje avansa potrebnog za isplatu zaostalih plaća zaposlenicima Diokija i Dina Petrokemije, izvijestili su iz Diokija Zagrebačku burzu. 

>>Radnici će dobiti plaće, no još se ne zna hoće li Turci kupiti Dinu

Preostala dokumentacija nužna za zaključenje ove transakcije u postupku je usuglašavanja i prikupljanja očitovanja investitora i njegovih pravnih savjetnika te se potpis očekuje idućih dana.

Ključne riječi

Komentara 9

MC
mr.choban
07:33 26.08.2012.

Ajd nek Hrvati kupe nesto tursko, to je ne moguce.

OB
-obrisani-
16:14 23.08.2012.

Sve je to vrlo sumnjivo! Dioki i Dina neisplative su investicije, potpuno promašena proizvodnja. Nova verzija ondašnjeg Obrovca. Jasno, ja to ne pišem napamet, razgovarao sam sa stručnjakom koji tvrdi da je postrojenje zastarjelo, da tvrke nikako ne mogu bitibiti konkurentne i da se u stvari radi o prelijevanju iz šupljega u prazno. Nešto stoji iza toga, osobito zbog činjenice što se osobno angažirao Slavko Linić, a ne Radimir Čačić. Tko zna što je sve Turcima obećano... Jasno, račun će na kraju platiti hrvatski porezni obveznici.

DE
dekop
12:31 25.08.2012.

Neka nam Ježić i Linić objasne kad su dobili tursko državljanstvo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije