Želi revanš

Cro Cop: Oni koji mi dijele 'pametne' savjete, neka ih zadrže za sebe

'10.03.2012., Arena Zagreb, Zagreb - Borilacki spektakl Cro Cop Final Fight. Mirko Filipovic vs Ray Sefo. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
11.11.2013.
u 18:21

"Radujem se eventualnom uzvratu koji bi se mogao održati na Legendu 3, a do tada trening!"

Mirko Filipović vratio se u Hrvatsku nakon neočekivanog poraza koji je doživio u Moskvi na sjajnom eventu Legend 2. Alexey Oleinik ipak je uspio slaviti unatoč Cro Copovom statusu favorita, a o svemu se još jednom oglasio hrvatski borac.

Cro Cop već je priznao da je pogriješio što se upustio u nadmetanje s Oleinikom u parteru, a na svom Facebook profilu otkrio je i da se nada kako će dobiti priliku za revanš.

Njihov eventualni ponovni okršaj mogao bi biti na rasporedu već za idući Legendov event čiji datum još nije određen.

"Želim se zahvaliti svima na podršci prije i posebno poslije meča u Rusiji. Što se tiče same borbe nemam puno reći. Nisam se držao plana koji sam sa svojim timom napravio za Oleinika. Povukla me atmosfera, htio sam ga završiti njegovim oružjem gušenjem. Nisam uspio, usput napravim grešku, čovjek me uhvatio u zahvat koji mu je specijalnost i to je to. Njemu čestitke, a ja sam naučio jos jednu lekciju."

"Radujem se eventualnom uzvratu koji bi se mogao održati na Legendu 3, a do tada trening! Što se tiče likova koji mi opet nepozvani dijele savjete što bih trebao dalje i kako, neka se upristoje i svoje pametne savjete zadrže za sebe, a vrijeme koje troše na pisanje i smišljanje istih neka posvete sebi i svojim karijerama, a za sebe ću se sam pobrinuti i sam ću donijeti odluke koje se tiču mene i mog života", napisao je Mirko.

>>Cro Cop: Ovo je ozbiljan udarac, jako sam zabrinut

Ključne riječi

Komentara 7

AN
antestolepolez
19:39 11.11.2013.

budala

Avatar DucMan
DucMan
09:11 13.11.2013.

Čemu ovakva reakcija Mirka. Nije fer prema onima koji mu "dijele savjete" u najboljoj namjeri. A da mu savjeta itekako treba - treba! Činjenica jeste da je najgluplje prihvatiti stil borbe protivnika, pogotovo ako je to skroz suprotno od tvojeg načina borbe. I otkad mu je Drviš u ekipi, Mirko može samo nazadovati (kao što i jeste) u boksačkim tehnikama jer je Drviš teški defanzivac, a vidjeli smo kako Mirko prolazi kad se postavi defanzivno.

Avatar Glina74
Glina74
14:14 13.11.2013.

Mirko Mirko svi savijeti su bili dobro namijerni ali ti nečeš da shvatiš da je tvoje vreme prošlo ,tebe se nitko više ne boji imaš dvoje. dijeca prekini na vreme da se dijeca ne moraju stidijeti da im čača uvijekuvijek dobiva batena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije