Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sumnja na korupciju

USKOK provjerava nabavu nafte

Ina
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
20.03.2014.
u 23:13

Provjerava se tko su bili dobavljači nafte te cijena po kojoj se ona kupovala.

Zbog sumnji u korupciju provjerava se četverogodišnje Inino poslovanje, od 2009. do 2013. godine, neslužbeno doznaje HRT koji dodaje da su predmet istrage detalji kupnje nafte od lipnja 2009. do prosinca prošle godine, odnosno cijelo vrijeme otkako MOL upravlja Inom. Uz detaljan uvid u dokumente, istražuje se i tko su bili dobavljači nafte te cijena po kojoj se ona kupovala.

>>Vrdoljak o Ini: Investitori su dobrodošli, ali svoj dio ne prodajemo
 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar comparator
comparator
09:05 21.03.2014.

Kako je šteta ovog imena Uskok potrošiti za jednu partijsku polumilicijsku organizaciju koja bi trebala zastrašiti one koji su se usudili zaraditi u Hrvatskoj jer je to zabranjeno. Zamislite Vi dragi Hrvati da vam netko proda državnu tvrtku jer je nesposoban voditi tu tvrtku i zabrani vam poslovati s dobitkom. Biste li kupili tu tvrtku ?

DU
Deleted user
08:32 21.03.2014.

Ova haranga na mađarske investitore je crvena krpa za sve druge potencijalne ulagače iz vani koji bi možda htjeli poslovat u RH. Zaludu je propaganda oko poticanja stranih ulaganja kad traje ova konstantna agresija na mađare. Ne znam što Uskokk ima radit u jednoj pretežno privatnoj firmi. Na isti način bi mogli istraživat je li Kraš kupio skuplji šećer. Ako je to je volja poslovodstva i vlasnika tvrtke, to je ono što se zove slobodno tržište.

Avatar Pekhtor
Pekhtor
09:13 21.03.2014.

Corporate Governance Awards 2014 Croatia INA-Industrija Nafte worldfinance.com To kaze struka. O tome napisite clanak, novinarcici, prodane duse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije