Bajakovo

Albanac i Nigerijac pokušali u Hrvatsku ući s krivotvorenim ispravama

policija
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
20.03.2014.
u 10:45

Državljanin Nigerije je kao putnik u autobusu slovenskih oznaka policiji predočio osobnu iskaznicu Francuske za koju je utvrđeno da je krivotvorena.

Na ulazu u Hrvatsku i EU na graničnom prijelazu Bajakovo, 31-godišnji vozač osobnog vozila albanskih oznaka pokazao je policiji krivotvorenu putnu ispravu pa je vozač zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprava, uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Na istom graničnom prijelazu uhvaćen je i 34-godišnji državljanin Nigerije koji je kao putnik u autobusu slovenskih oznaka, pri ulasku u Hrvatsku, policiji predočio osobnu iskaznicu Francuske za koju je utvrđeno da je krivotvorena. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave, i on je uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Opet marihuana na Bajakovu

Zajedničkim postupanjem djelatnika policije i carine na graničnom prijelazu Bajakovo, prilikom redovne kontrole vozila i putnika pri ulazu u Hrvatsku, u osobnom automobilu Mercedes, hrvatskih oznaka, pronađeno je 5,890 kilograma marihuane koja je bila spakirana u 7 paketića oblijepljenim pvc ljepljivom trakom.

Vozač automobila, 42-godišnji hrvatski državljanin, zbog postojanja sumnje kako je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu, predan je pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

>>U dva vlaka otkriveno 19 sirijskih ilegalaca, htjeli su do Italije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije