nova zapljena

Automobilom pokušao prokrijumčariti 35 kilograma marihuane u Hrvatsku

marihuana
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
1/2
30.12.2013.
u 13:43

Marihuana je pronađena u automobilu kojim je upravljao 54-godišnji državljanin Albanije

Samo pet dana nakon što je dubrovačka policija na graničnom prijelazu Klek zaplijenila 29 kilograma marihuane, u nedjelju na graničnom prijelazu Karasovići zaplijenjeno je novih 35 kilograma opojne droge.

Marihuana je pronađena u automobilu kojim je upravljao 54-godišnji državljanin Albanije. Carinska kontrola uočila je da su napravljene preinake u podvožju automobila, odnosno da je izrađen poseban spremnik u kojem je primijećen paket karakterističan za pakiranje opojnih droga.

Detaljnom pretragom pronađena su 23 paketa sa 35.656 grama težine, a tržišna vrijednost zaplijenjene marihuane procjenjuje se na oko 525 tisuća kuna.

Od početka ove godine na graničnom prijelazu Karasovići ostvareno je 128 zapljena raznih vrsta droga, a sveukupno je zaplijenjeno preko 327 kg marihuane, više od 26 500 raznih tableta s liste opojnih droga i dr.

>>Albanac u Hrvatsku pokušao prokrijumčariti 29 kg 'trave'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije