DETALJI O NAPADU

Napadnuta konzulica: Udario me šakom, a onda napao nožem...

Silvana Kondić
Foto: Split.hr
1/3
03.10.2013.
u 07:45

"Pouzdano znam da je riječ o psihičkom bolesniku koji se liječio na psihijatrijskom odjelu KBC-a"

Silvana Kondić, počasna konzulica iz Nizozemske koju je u srijedu u uredu u Splitu nožem napao muškarac, za Slobodnu Dalmaciju ispričala je kako se napad dogodio.

– Pouzdano znam da je riječ o psihičkom bolesniku koji se liječio na psihijatrijskom odjelu KBC-a... Uglavnom, ušao mi je u ured, pozdravio, pitao me možemo li razgovarati i kad sam mu potvrdno odgovorila, odložio je ruksak. Tad je počeo užas. Najprije me udario šakom u glavu, vičući tko će mu vratiti novac, a onda me napao nožem... – ispričala je Kondić (72).

Podsjetimo, napadača su pred Koteksovim neboderom, u kojemu se napad dogodio, snimile nadzorne kamere. Policija ga je uhitila, a motiv napada nije poznat.

Protiv muškarca je podnesena kaznena prijava za kazneno djelo ubojstva u pokušaju te je predan pritvorskom nadzorniku, a bit će doveden u županijsko državno odvjetništvo.

>> Ovo je muškarac osumnjičen da je nožem izbo konzulicu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije